ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Kralhanda oynarsa şüphesiz bize saplayacaktır yine. Ya verdiği bir pas, ya çalım denerken kaptırdığı bir top, ya da gördüğü bi kart ile.

Taraftar tırt olur bence. Hem takım ateşlemez, hem bilet fiyatları ile tutku ters orantılı bir ilişki içerisinde belki işte Emre'nin pozisyonu gibi bir durum veya 2-3 atak yapabilirse takım taraftar bir sinerji yakalayabilir. Bu ua denen oluşum hala rakip hücum ederken ısrarla bayık marşlar mı söylüyor acaba?

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftar tırt olur bence. Hem takım ateşlemez, hem bilet fiyatları ile tutku ters orantılı bir ilişki içerisinde belki işte Emre'nin pozisyonu gibi bir durum veya 2-3 atak yapabilirse takım taraftar bir sinerji yakalayabilir. Bu ua denen oluşum hala rakip hücum ederken ısrarla bayık marşlar mı söylüyor acaba?

Islık olayı geçen yıl bayağı iyidi topu kapana kadar durmuyorduk, bu yıl performansın düşeceğini söylemiştim kombine fiyatlarını görünce, ne kadar devam eder bilemiyorum.

Marş olayı galibiyetin garantilendiği durumlar dışında aşırı bayık yav. Bide marş söylerken maçı rahat rahat izlemek için basit basit cümlelerin olduğu iğrenç marşları seçtiklerinden dolayı cidden anlamı kalmıyor.

Islık olayı geçen yıl bayağı iyidi topu kapana kadar durmuyorduk, bu yıl performansın düşeceğini söylemiştim kombine fiyatlarını görünce, ne kadar devam eder bilemiyorum.
Geçen sene takım da daha iyiydi ama özellikle başlangıçta 3 maça filan gittim sanırım o dönem bilmiyorum benim şahit olduğum en iyi dönemdi top rakipteyken. Tüm taraftarlar birlikte baskı kurarken, sahada ki oyuncularımız buna çok güzel eşlik edip adeta adam yiyecek gibi geliyordu ki hissediyordun rakip oyuncular kaçmak ve toptan kurtulmak istiyorlardı bir an önce ondandır ki heralde geri top kazanma süremiz çok azdır eminim o dönem çok rahat hataya sürüklüyorduk.

Geçen sene takım da daha iyiydi ama özellikle başlangıçta 3 maça filan gittim sanırım o dönem bilmiyorum benim şahit olduğum en iyi dönemdi top rakipteyken. Tüm taraftarlar birlikte baskı kurarken, sahada ki oyuncularımız buna çok güzel eşlik edip adeta adam yiyecek gibi geliyordu ki hissediyordun rakip oyuncular kaçmak ve toptan kurtulmak istiyorlardı bir an önce ondandır ki heralde geri top kazanma süremiz çok azdır eminim o dönem çok rahat hataya sürüklüyorduk.

Bence tamamiyle Tudor'un futbol tarzıyla alakalı yav. O dönem 2011 Terim döneminden sonra bizim takımın maçlarında en keyif aldığım dönemdi. Sonra saçma sapan şeyler yaparak yok ettiydi o futbolu.

Bilet fiyatlarini elestirenler hakli cikti . O zamanlarda bir bekleyin gorelim demistim , duruma gore kim hakli belli olur dediydim , sizin dediginiz cikti

Kombineden ziyade bu macin biletleri satilmamis , duruyor , cok kotu puan

1.000 TL ye bilet satabilirsin ama alinacaksa dogrudur bu fiyat , elde kalirsa degil

Yav gecen gittim doğu resmen tiyatrocularla dolu. Ulan olay basit top rakip ayağına gecer ıslık bize gecer tezahurat. Her bok tv izler gibi izlenmez ki.

Geri
Üst Alt