ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Bein habere devam Tugay reyizin mest eden yorumlarını duyalım biraz da

Porto maçında Belhanda şut Fernando-Donk yapacağız.Başka çözüm yok.Deplasmanda o adamla oynayacaksan 10 kişi çık daha iyi.İçerideki bi maçta cezalı duruma düşseydi daha kötü olurdu.Zaten Porto maçına kimse 3 yazmıyor deplasmanda.1 olursa olur olmazsa da içerideki maçlara yükleneceğiz

Donk defansda yapamayacigini bu mac net sekilde gosterdi. Ozan daha iyi defans yapardi bence. Rakip takim biraz baskili oynasa donku defansda darma duman ederledi cok sukur fazla baskili bir takim karsimizda yoktu.

Muslera , Nagatomo, Ndiaye, Linnes , rodrigues, cok iyilerdi digerlerinede birsey demiyorum Belhandaya hele bugun berbat ustuydu taraftar boyle alkis tutmaya devam ederse daha cok belhandayi bu sekilde izliyecez.

allaha sukur kazandik be, bi rahatladim kalpten gidecektim.

belhanda hayvani yuzunden Ndiaye cezali duruma dustu, adam sirf zarar acikmertkorkusuz

belhanda hayvani yuzunden Ndiaye cezali duruma dustu, adam sirf zarar acikmertkorkusuz

Ndiaye'yi kaybetmemiz kötü oldu epey. Güzel bir galibiyet olduğu söylenemez skor dışında gerçi öyle veya böyle CL'de böyle bir sonuç alıyorsan kendini başarılı saymalısın denebilir ama o 20. ve 60. dakikaların arasında yediğimiz baskının deplasman versiyonlarını düşününce ve bu kadar şanslı olmayacağımızı düşünürsek pekte ümitvar olamıyorum geleceğe dair ama olsun güzel bir geceydi.

ilk yarının sonlarına doğru tehlike çanları çalıyordu ama 2.yarı kimin daha iyi takım oldugunu gösterdik...

Yanliz gomerim,soverim ayri ama penaltida Selcuk daha topun basina geldiginde goool diye evde dolasiyordum golu gormedim bile. Adam atiyor kardesim

Geri
Üst Alt