ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

cok rahat galibiyet

2-0'dan yüksek her mağlubiyete ana avrat söverim.

Deplasman karnemize göre bakarsam 1-0 ve 2-0'lik yenilgiye fitim.

Adam akıllı yenilin 1-0, 2-1.

3-0, 4-0, 5-0 değil.

Hic sanmiyorum ama suradan bir galibiyet alsak bizim topcular havalarindan Antalya macina hic cikmaz herhalde.

Bizim deplasman karnemizin kötü olması, içerdeki gibi oynamak istememizden kaynaklanıyor.Sürekli hücum düşünmek savunma hattını ilerde kurmak, bilhassa bu stoperlerle gol yersin her maç bizde tonla yiyoruz zaten.Biraz daha savunma hattını geri çekip, kompakt bir oyun oynamamız lazım deplasmanda.Hocanın bunu görmesi lazım artık.Porto maçında bu şekilde oynarsak şansımız var.

Bizim deplasman karnemizin kötü olması, içerdeki gibi oynamak istememizden kaynaklanıyor.Sürekli hücum düşünmek savunma hattını ilerde kurmak, bilhassa bu stoperlerle gol yersin her maç bizde tonla yiyoruz zaten.Biraz daha savunma hattını geri çekip, kompakt bir oyun oynamamız lazım deplasmanda.Hocanın bunu görmesi lazım artık.Porto maçında bu şekilde oynarsak şansımız var.
Kesinlikle dogru bir yorum. Deplasman oyunu diye ayrı bir oyun kurgusu bulması gerekiyor Hoca'nin , yoksa bu iş geçen seneki gibi olmaz

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

abolada brahimi haberi göremedim şu an

brahimi haberi yalan görünüyor

burdan bir beraberlik turu getirir. Bu kadar net.

Beraberlige oynamamiz gerektigi zaman Bunu cok iyi yapiyoruz aslinda

Mesela gecen sezon fener deplasmaninda macin basindan sonuna kadar beraberlik icin oyunu bayagi durduk,veya beraberligin yettigi göztepe macinda penalti golüne kadar yine oyunu Kilitledik

Ayni oyun plani ile cikmamiz gerekiyor bu karsilasmaya,cok kritik bir puan olur acikcasi

Burda 1 puan alırsak ilk ikiye girme sansimiz bir hayli artar ...

Stoperlerin süratli olsa defansini önde kurursun ama degilse mecburen geriye dönük oynaman gerekli. Gecen sezon denayer gibi süratli bir stoper oldu halde deplasman karnemiz kötüyüdü bu sezon o bile yokken hala ayni sablon ile oynamak fark yememize mal oluyor. Onun icin takim daha geriye cekilmeli, nasil olsa kontra icin süratli oyuncularimiz var

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kontra atak oynarsak kazanabileceğimizi düşünüyorum. Ama Akhisar maçında ki gibi değil, Loko maçındaki gibi oynamalıyız.

Geri
Üst Alt