ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Belhanda dan gram fayda görmüyoruz. Uzun süreli ceza filan alsada kafamız rahat olsa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

akhisar macını da gol atamamaktan kaybettik, penalti bile kacirdik, gol atacak adam yok

Maç 0-0 giderken o kadar gol pozisyonuna girerken tek bir yorum yapmayan ancak gol yediğimiz an hocaya sallayan kuşlara sesleniyorum.11.haftaya az kaldı.Görüşeceğiz

Schalkenin moskovada son dakikada gol atması da çok kötü oldu,içeride onları yenip işi tamamen bitirebilirdik. Bu maçında hiçbir önemi kalmazdı.

Üff kötü oynayarak yenilmek daha iyi mi ne yaw, Böylesi daha çok üzüyor

Porto - Galatasaray maçında maçın adamı Casillas seçildi.

Ulen şöyle elimizde bir Pato falan olsaydı tam onluk maçtı he.

belhandanın diger kırmızısı takımı satması nezaman olacak acaba 3-5 mac gitsede kafamız rahat etse

Garry 2 haftadir cok formsuz, tam lokomotiv macindan sonra patlama yapar dedik ama her mac geriye gidiyor. Kenarda oturup solda Henry sagda Feghouli oynamali.

Sinan ve Fernando'yu begendim. Nagatomo geldi geleli en kotu macini oynadi. Belhanda'yi da devre arasinda sutlamamiz lazim. Emre Akbaba veya Ndiaye olsaydi cok farkli olurdu.

Şampiyonlar liginde bizim yediğimiz gol gibi bir gol hiç görmedim. Bu arenada böyle gol olmamalıydı. Bu evlere şenlik defansla guruptan çıkmak çok büyük başarı olur. Yinede fatih hocaya güveniyoruz, yine bir mucizeyi başarır umarım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ah ulan Casillas Ah!

Ne işin var senin bu yaşında emekli olup gitsene ...

Yalnız bu grupta Lokomotiv 0 çekecek gibi.

Portodan puan alamadık. Evdeki tüm maçları kazansak bile schalke deplasmanından en kötü beraberlik lokomotivden de galibiyet gerekebilir.
10 puan falan bu gruptan cıkmaya yetmez

Loko 0 çekerse bizim puan 12 olur da heves kalmadı çıkmazsak daha iyi.

belhandanın kadro dısı bıraklması lazım abi öyle böyle sövmedim hakkını helal etsın :D

Hocanın kafasındaki

Muslera
Mariano Denayer Serdar Nagatomo
Fernando N'diaye
Onyekuru Emre Rodriguez
Modeste

ilk golü bulsaydık bu mac fena kopardı elek ederdik porto'yu deplasmanda

istanbul'da gömeriz bunları

Geri
Üst Alt