ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Marega ve Brahimi'nin attığı golleri görür gibiyim.

Kotu hislere sahibim
1538229170978-png.29841

Açıkçası bu sezon oynayacağımız 5 cl maçı ve 25 lig maçı var bu maçlar içinde kazanma ihtimalimizi görmediğim tek maç porto maçı. Beraberliğe dahi ihtimal veremiyorum. CLde topçularımız ekstra motive olur falan orası ayrı ama Karşı rakipte ekstra motivede maça çıkacak.Deplasmandaki silik oyunumuzu da göz önüne getirdiğimizde puan alma ihtimalimiz bi hayli düşüyor Ha olurda puan veya puanlar alırsak grubu namağlup bitirir son 16ya 1.olarak katılırız. Bu forumda şu ana kadar hiç kötü hava yaratmadım ve her maça yeneceğiz havasıyla yazdım. Ama bu maç olmayacak maalesef. Fark yemezsek iyidir görüşündeyim. İnşallah Galatasaray genleri bana şamarı vurur maç sonu

Son 2 deplasmanda 7 gol yediğimiz düşünüldüğünde bu 1 yerde kırılmalı.

Gol yemeden bitirilen 1 deplasman olması dileği ile. Genetiğimiz devreye girer umarım en zor maçta.

Rüyayla olsaydı çoktan Cl alırdık be sergey.

Ay, güneş falan ne diyor sen ondan haber et.
1538407933306.webp

10 nisan 2018de yazdım bunu.fernando ayrıntısını yazmam gerekti o an hissi olarak ve yazdım.

2 hafta sonra bjk maçı öncesi istanbul 1453 tişörtü giyen fatih terimi ve arkadaşları ile gülümseyen fernandoyu gördüm.sonra fernando gol attı ve macı kazandık

Geri
Üst Alt