ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

20px-Flag_of_Azerbaijan.svg.png
Azerbaycan kanalı CBC Sport spikeri Narmin Allahverdiyeva: ''Porto - Galatasaray maçında çarşamba gecesi CBC Sport'ta buluşalım'' (FutbolArsiv_)

DocwbFVX4AIje9m.jpg
Soyadı ile bağdaşık bir hanim kızımız

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando- Donk ile yarı sahayı geçemeyiz bence. 8 numarada kim oynayacak ciddi merak ediyorum.

Sampiyonlar Ligi maclarin heyecani gercekten bi baska ya....

Ordan bi galibiyet alsak varya, düsün 90+4te 0-1 atiyoruz....

Hayaller....

Donk Fernando Belhanda üçlüsü orta sahayı tutabilir bunların çizgilere atacağı toplarla kanatlardan hızlı çıkışlarla iş yapabiliriz Porto inanılmaz bir takım değil kendi liginin horozu bizim ne oynayacağımız çok önemli Benfica Ligi'nde içerde dışarda şov yaparken Şampiyonlar Ligi'nde maymun ettiler geçen sene ...

Azeri kizlar, Turk kizlardan daha guzel.

şimdi kagıt üstünde bakınca fernando,mariano ,belhanda kalite isimler.muslera iyi kaleci.ama bunlar gününde olur mu,belhanda denen hırb 1 kez olsun kendini göstermek için bile iyi oynar mı şu macta,sanmıyorum.mucize olması lazım belhandanın iyi bi maç çıkarması ve puan almamıza katkıda bulunması için.keza feghouli de öyle.feghouli çok iyi mücadele etmeli,ilerde top tutmalı,takımı rahatlatmalı belhanda ile beraber oynarsa.

Nərmin hanim soyisminin hakkini veriyor gercekten.

Belki fark yiyeceğiz, belki fark atacağız ne olacak bilmiyorum ama şampiyonlar ligi maçları için heyecanlanmayı özlemişim gerçekten :)

Biz nasıl onlardan cekiniyorsak onlarda aynı şekilde bizden cekiniyorlar. Son dönemde Avrupa karnemiz kötü olsada geçmiş ten gelen genetigimizle onlar için korkulacak bir takımız yenecegimizi düşünüyorum inançlı olmak lazım

Biz nasıl onlardan cekiniyorsak onlarda aynı şekilde bizden cekiniyorlar. Son dönemde Avrupa karnemiz kötü olsada geçmiş ten gelen genetigimizle onlar için korkulacak bir takımız yenecegimizi düşünüyorum inançlı olmak lazım

Kötü olduğumuz dönemde saçma sapan hocalar vardı bu bile yeterli umutlu olmak için ama Gsc olarak dağıtacaz, alırız, yeneriz demeyelim.

Geri
Üst Alt