ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Evet kafa açmayıp Marega ve Brahimi'nin slalomlarına konsantre olalım.

O macin stresi bunun 10 katiydi

Onu alamasak zaten bugun porto filan yoktu , basaksehir porto basligini okuyorduk

Asiri stres yogun o macta , garip bir stadyum , gereksiz motive bir rakip , akbaba gibi bekleyen iki rakip , hakem ne yapacagi belli degil birisi , 0-0 gittikce tansiyon , gunduz olmasi , deplasman karnemiz .. say say bitmez

Gittigim maclar arasinda en stresli oldugum ilk 5 e rahat girer .

Buyuk mac degil ama stresli macin zirvesiydi

Ve eminim o penalti olmasa bir denizli faciasi yoldaydi . Allah gomis ten razi olsun , hem penaltiyi yaptirip hem de gole cevirip herseyi kurtardi

Maç 0-0 giderken Fenerli Selçuk Şahin ile Beşiktaş'lı Demba ba'nın aşırı hırslanması sonucu Göztepe'nin direkten dönen topu esnasında baygınlık geçiriyordum az kalsın şampiyonluk gitti dedim tamam..

Ben onlarda nispeten macin basi diye fazla stres yasamadim , ama ikinci yari ile penalti arasindaki sure ben de cok korktum acikcasi

Bir karpaty , bir roma faciasi olabilirdi . Futbol bu , kimle oynarsan oyna isini tek gole birakmayacaksin

Ki bundan 2 deplasman evvel alanyaya 2-0 dan 2-2 ye , akhisara 2-0 dan 2-1 gelmistik

Benim stresim bir de goztepe tribununun gobeginde olmamdandi biraz da

Muslera
Linnes Maicon Serdar Nagatomo
Fernando
Mariano Belhanda Feghouli Rodrigues
Onyekuru

Maç öncesi toplantı bugün kaçta?

eger eren yoksa forvete ya sinan gecsin ya mugdat. onyekuru artik kanatta oynasin. rodrigezle 2 sini sagli sollu goremedik dogru durust

Eren oynar. Gerekirse maca igneyle cikar. Her türlü oynaycak bence.

O Jogo gazetesi tam sayfa Galatasaray analizi yapmış. Satır başları

Garry Rodrigues, FC Porto'nun yarın için en çok endişelenmesi gereken isim.

G.Saray'ın orta sahası inanılmaz güçlü, ancak savunması çok kırılgan.

Beşiktaş'tan daha güçlü bir takım.

1538490328992.webp

Muslera
Ozan-Maicon-Serdar
Linnes-Donk-Fernando-Nago
Belhanda
Onyekuru-Garry

Mancini reyis olsa Porto maçına bu tarz bir diziliş ve 11 ile çıkardı.

Göztepeli Beto ve Castro, Kasımpaşalı Josue Sa ve Akhisarlı Helder Barbosa, O'Jogo gazetesine Galatasaray hakkında tüyolar vermişler.

Josue Sa - Kasımpaşa

''7 maçta yedikleri 9 gol, Galatasaray'ın deplasmanda savunmasının sıkıntılarını ortaya koyuyor. Savunma ile hücum hattı arasında boşluk bırakıyorlar. Maicon ve Aziz iyidir, ancak oyun stilleri hat yapmaya müsait.''

Castro - Göztepe

Fernando, Galatasaray'ın ve ligin en iyi orta saha oyuncusu, Avrupa'da da en tecrübeli isim. İngiltere'den dönen Ndiaye, 8 numarada oynuyor ve muazzam ataklar başlatıyor çünkü çok hızlı. G.Saray'da en iyi savunmacı unsur Donk''

Helder Barbosa - Akhisarspor

''G.Saray hücumcularının (Onyekuru, Rodrigues) bireysel kalitesi ligin üzerinde. Özellikle Garry Rodrigues'e dikkat etmek lazım, Onyekuru/Eren/Rodrigues üçlüsü, G.Saray'ın attığı 18 golün yarısından fazlasını (10) attı''

Beto - Göztepe

"Muslera mükemmel reflekslere ve iyi ayaklara sahip, süper bir kaleci. Uruguay milli takımının yıldızı olmanın yanı sıra Avrupa'da çok fazla tecrübesi var [Şampiyonlar Ligi'nde 28 maç ve Avrupa Ligi'nde sekiz maç] Maçın adamı olabilir.''

Geri
Üst Alt