ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Hadi nagatomo'nun forvet sezgisi yok, topu aşırtamıyor, bu gerizekalı Sinan ne yapıyor. valla çıldıracağım artık, lan 1 gol atsak sabaha kadar 2 gol atamazdı bu porto bize.
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan deliriyorum daha ayın 3'ü internetim yavaş mobilden izliyorum, bu maçı alın laaaaaaaaaan

Yalniz kacan pozisyonlar kadar rakip kaleci de cok guven veren oyun oynadi

Nasil bu kadar ani atakta heyecanlanmadan mudahalelerde bulunabildi anlamak zor

Pozisyonlari kurtarmasini demiyorum sadece , yer tutmasi , soguk kanli kalmasi ... hakkini vermek lazim

Su takimi forvet almayan utaniyorlarmi acaba? ulan Antalyadan Doukarayi getirseydin en kotu ihtimal 0-1'di mac.

Türkiye Ligi'nde dışarıdaki maçlarda disiplinsiz oynuyoruz Akhisar maçındaki garrynin penaltı atışı bile buna örnek

Belhanda hala yokları oynuyor bu kadar vurdum duymaz, gereksiz, yeteneksiz ve rezil bir oyuncu görmedim.

Sinir bozucu herif, defol git.

Bence üçlü orta sahadan ziyade 2 ön libero gibi orta sahayla oynayalım Belhanda 'yı 10 numaraya atalım ( aslında Feghouli 'de girebilir yerine)

Porto 'da etkili olan 2 adam Otávio ve Corona 'yı kitlersek bu maç sabaha kadar oynansa gol atamaz Porto ...

Hoca fena agresif şimdi bir güzel kalaylar, kaçanları değerlendiririz inşallah

Belhanda out Feghouli in İNŞ.
HalrmEy5

Onyekuru'nun şutuna yazık oldu ya Casillas diğer tarafa atlamaya hazırlanıyordu kaleyi tutsa çıkaramazdı

Deplasman maçlarında 10 numarasız sistemle oynamalıyız lig için konuşuyorum

Fernando-Donk-Ndiaye top bizde kalır en azından

Ulan Türkiye liginde deplasmanda niye böyle pozizyona giremiyoruz biz
Porto akhisardan kötü takım mı ben anlamıyorum
Çünkü Türkiye liginde rakipler bize karşı kapalı oynuyorlar kontra deniyorlar. Kapalı takımlara karşı cok aciz kaliyoruz. Bizim ileri uctaki oyuncularin hepsi (eren haric) geniş alan topcusu. Rakip savunmanin arasında kaybolup gidiyorlar. Biz açık oynayan her takima karşı cok gol pozisyonuna gireriz.

Bu kadar eksiğimizle Porto deplasmanında bile şu oyunu oynayabiliyoruz bu iş olur biz bu gruptan çıkarız inşallah ...

Geri
Üst Alt