ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Tam bir futbol bilgini harcanıyor burda.
Şimdi çelişkide kaldım rakibin iyi oyuncusu Brahiminin sakat olması iyi haber değil ama yine aynı rakibin iyi oyuncusu Abu adlı şahıs sakatken umutlanmalıymışız, halubuki 2 saat önce poşete çevirirler beyanı beni derin 1 üzüntüye sevk etmişti

Günlük dozumuzu alalım

umarım ilk golü bir şekilde biz buluruz yoksa mümkünatı yok puan alamayız. bu portonun süper über takım olmasından dolayı değil, bizim rezil bir deplasman performansımız olmasından dolayı olur. hele ilk yarıda erken yiyeceğimiz bir gol ciddi bir farka götürür portoyu. abubakar oynayıp oynamaması farketmez bir şekilde yemeyi beceririz herhangi bir oyuncudan

Şimdi çelişkide kaldım rakibin iyi oyuncusu Brahiminin sakat olması iyi haber değil ama yine aynı rakibin iyi oyuncusu Abu adlı şahıs sakatken umutlanmalıymışız, halubuki 2 saat önce poşete çevirirler beyanı beni derin 1 üzüntüye sevk etmişti

Yiğit'in beyni ile bizimki aynı değil ki kim bilir neler düşünüyor :asd:

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Donk
Feghouli Belhanda Rodrigues
Eren

Hiç öyle linnes ozan sinan gibi çoluk cocukla uğrasmaya gerek yok. Tecrubeye en cok ihtiyaç duyacagimiz maç bu maç.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Linnes Donk Maicon Aziz Nagatomo
Onyekuru Belhanda Fernando Garry
Feghouli
Onye ile Feg duruma göre değişmeli forvet oynar.
Öncelikli hedef 1 puan olmalı fırsat gelirse de yapıştırıp geçmeliyiz.

SON DAKİKA | Porto T.D Conceiçao: Aboubakar'ın durumu ile ilgili gelen bilgiler iyi değil...

lol. Bir de Pereira olsa

--------------Muslera
Linnes---Maicon---Serdar----Nagatomo
---------Donk-----Fernando
Onyekuru----Belhanda------Garry
----------------Eren

Çıkabilecek en iyi kadro bu bence. Keşke Ndiaye olsa Fernando yerine koyardım. 1 puanla dönsek yeter, çok zor ama.

Akbaba ve Ndiaye yok zaten kadro kısıtlı iyi olmadı bunlar akbaba en kötü yedekte olmalıydı.

evet emre yok ndiaye yok

fernando donk beranda
inşallah donku stopere cekmez yıne

Geri
Üst Alt