ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Çıkarabileceğimiz en iyi kadro bu olur.
Mariano bu seviyeleri sever.
Maicon eski takımına karşı hırslı oynayacaktır.
Feghouli ve Belhanda son şanslarını iyi kullanmak isteyeceklerdir.
Eren sakatsa Onyekuru oynar
4d85b33a2bf36aa92d91af3540230fe7304954.webp

Herkes 1 puana dünden razı da hiç belli olmaz bir bakarsın yenmişiz 0-1 veya 1-2 daha önce yapmadığımız şey mi juventus'a, ona buna yenebiliriz derken buna gerçekten inanarak söyledim..

Herkes 1 puana dünden razı da hiç belli olmaz bir bakarsın yenmişiz 0-1 veya 1-2 daha önce yapmadığımız şey mi juventus'a, ona buna yenebiliriz derken buna gerçekten inanarak söyledim..

Bence böylesi daha iyi maçı kazanmak zorunda olan Porto baskıyı onlar yapacak, bizimkiler kesin kazanmaları gereken maçlarda çok saçmalıyor.

Iker; Maxi, Militão, Felipe, Alex Telles; Danilo, Sérgio Oliveira, Otávio; Brahimi, Corona, Marega.

muhtemel 11leri

Corona Brahimi Marea ve Tellese dikkat

Mbemba'da CL kadrosuna yazilmamis sakatligindan dolayi

Fernando Reges
Ryan Henk Donk
Youness Belhanda
Henry Onyekuru
Garry Rodrigues

Oynaması icap eden orta saha

Iker; Maxi, Militão, Felipe, Alex Telles; Danilo, Sérgio Oliveira, Otávio; Brahimi, Corona, Marega.

muhtemel 11leri

Corona Brahimi Marea ve Tellese dikkat

Mbemba'da CL kadrosuna yazilmamis sakatligindan dolayi

Telles'in savunması nasıl izledin mi hiç bunları?

Oyuna kontrollü ve dengeli başlamalıyız. Sakin ve acele etmeden, telaşa kapılmadan oyunu tutarak devam etmeliyiz. Sonuçta onlar evinde kazanmak istemenin baskısını yaşayacaklar. Bizim yenilsek de kaybedeceğimiz bir şey yok ama kazanacağımız çok şey var. Maça bu açıdan bakmalıyız.

İlk 45 dakika çok önemli. İlk yarıyı gol yemeden bitirirsek maçtan en kötü 1 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Duran top ve kornerlere dikkat etmemiz lazım. Buralardan gol yemememiz gerekiyor. Takım olarak serbest vuruş ve korner kovalayabiliriz. Duran toplara iyi kafa vuracak oyuncularımız var sonuçta, Maicon gibi Serdar Aziz gibi.

Garry gibi, Onyekuru gibi süratli kontra ataklara hızlı çıkacak oyuncularımızdan faydalanabiliriz. Defans – hücum ayarını iyi yapmak lazım. Porto gibi hücum gücü yüksek bir takıma karşı 11 kişi kendi yarı sahanda defans yaparsan eninde sonunda golü yersin. Topu kaptığımız zaman pas oyunuyla boş alanlara topu taşımalıyız. Dönen topları alıp oyunu soğutmamız gerekiyor. Oyunun oynandığı saha boyutunu mümkün olduğunca artırmak avantajımıza olur. Topun gerisinde bekleyip onları yana doğru, geriye doğru boş paslar yapmaya sevk etmeliyiz. Böylece biz fazla güç harcamazken onların yorulmasını sağlarız. Benim teknik görüşüm bu şekilde.

son maclarinin özeti

Geri
Üst Alt