ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

neyse bu deplasmandaki oyunun yarısını artık ligdeki depslamanlarda oynayıp hepsinin .................koyalım.içerde kazanacagız porto ve shalke maclarını

Sinan gol Filan kacirdi, ama Forvette biraz top tutan pas alis verisinde bulunan bi adam olunca deplasmanda bile iyi top oynaniliyormus, Sinanla devam etmeliyiz Eren olsaydi bu kadar pozisyon bulamazdik

Hagi: Takımı kaybettiğinde ağlamayan futbolcu, yıldız olamaz...

DonRATjW4AA6eOK.jpg

hagi bunu görse kafasına sıkar

maicon ve belhanda'yı devre arası şutlayıp 1 stoper ve 1 forvet alabilirsek ligi yine domine ederiz.avrupadan pek bir beklentim yok bu sene açıkçası.

Beklediğimden çok daha iyi oynadık. Geçen Akhisar maçından sonra bzim takımın deplasman oyun kurgusunun kapalı oynayıp hızlı atak olması gerektiğini yazmıştı ben dahil birçok kişi. Bugün onu uyguladık ve nitekim başarılı da oldu. Maicon sağolsun duran topta adamı penaltı noktasında bomboş bırakınca döşediler ve yenildik. Rezaletti o gol

Yok oyle bisey. Surekli hizli oynayan adamlar bu isi yaparken ara ara formlari duser.

Bi de soyle dusun gecen sene hic ara vermeden her mac mukemmeldi. O zaman Gomis vardi onu rahatlatan.

Simdi kim var ? Eren ? Sinan?
gecen hafta da ayni tartışmayı yaptik garry takimi şampiyon yapti dedin bende ne dedim ayni performansı erenle yapsın bruma seviyesine gelir dedim. Hala ısrarcıyım garryi 2 kişi tutuyor diyorsun kendini kandiriyorsun. Herif sadece sol tarafta yürüyor bekliyordu defansa yardıma gelse bir nebze anlarım senin dediğini onyekuruya yaptilar ama çökük defansa da gelsi ileri geri mekik dokudu.
Sen lokomotif maçında oynadığı gibi oynamasını istiyoruz sanıyorsun ama hayir benim futbola bakış prensibim bu oyuncu sahada ne için var atıyorum ofansif katkı top gotune de çarpsa başına da çarpsa ve posizyon gol/asist olsa benim gözümde görevini yapmış olur. Ama sen sahada hayalet gibi olup birde 6 pastan simitçiyi vurursan eleştirilirsin cunku rezil oynamissindir. Yok 2 kisi pres yapti yok 5 kisi defans oynuyorlae gecelim

Beklediğimden çok daha iyi oynadık. Geçen Akhisar maçından sonra bzim takımın deplasman oyun kurgusunun kapalı oynayıp hızlı atak olması gerektiğini yazmıştı ben dahil birçok kişi. Bugün onu uyguladık ve nitekim başarılı da oldu. Maicon sağolsun duran topta adamı penaltı noktasında bomboş bırakınca döşediler ve yenildik. Rezaletti o gol

İyi de anadolu takimlari porto gibi acik alan vermiyor ki. Bu oyun madride bile tutar ama akhisara tutmuyor malesef

Tam kafayı yemelik bir mağlubiyet.Emeği geçenlerin gelmişini geçmişini...

O değil de şu tinerciler sosyal medyada sevinçten kına yakıyor ya, en çok üzüldüğüm şey bu. Tek yenilmek istemediğim deplasman buydu.

DonRATjW4AA6eOK.jpg
Şu resim icin deģilde bu adamda hırs denen sey yok. Resmen bela oldu başımıza. Paramı alırım gerisine karısmam tipi var bunda. Inanılır gibi değil Galatasaray gibi bir takımın şu araplara kalması. Avrupalı takımdan ne hallere düstük

Ulan öyle bir maç ki 5 0 yenilsek bu kadar üzülmezdim lanet olsun ya inş burda kaçanların 2 katı Arena'da yağar bunların üstüne.

Bu Sinan elestirisi nerden geliyor yahu, sacmalamayin

Bugun forvette oynamasi nimet gibi birseydi Eren’e nazaran, kendini pozisyona sokmasi disinda Garry’ye al da at pasi atti. Onun disinda birkacta uyanikligindan faul aldi. Takim ona mi fazla servis etti o mu takima tartismam bile bu macta.

Yenilebiliriz.
Farz edinki hiç atak yapamadık akhisar maçı gibi oynadık, yenildik.Portoya yenildik sonuçta

Üzmeyin tatlı canınızı.

DonRATjW4AA6eOK.jpg

Ulan şu fotoğraftan sonra Terim'i eleştirmeyecez de kimi eleştirecez? Ali Sami Yen'i mi?

Alsın çerçeveletip duvarına assın bu resmi.

Sinan maçın en iyilerindendi.
Sağlık ekibinin okey verip erenin kendi isteğiyle oynamamasindna dolayı Sinan almıştır bugün fourmayi

İte köpeğe muhtaç ettiniz hocayı yönetim. Ne belhanda ne eren gözünün yaşına bakmazdı ama adamın başka çaresi yok.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sinanı öven arkadaslar söylermi acaba nesini begendiler acaba ? gol kacırmasını begendiyseniz zaten en iyi yaptıgı şey o sürekli kacırıyor

Geri
Üst Alt