- 2 Temmuz 2011
- 138.036
- 58.876
- 5.488
neyse bu deplasmandaki oyunun yarısını artık ligdeki depslamanlarda oynayıp hepsinin .................koyalım.içerde kazanacagız porto ve shalke maclarını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kadar emin olma bugunkü oyundan sonra
Hagi: Takımı kaybettiğinde ağlamayan futbolcu, yıldız olamaz...
![]()
hayır iç saha 2 galibiyet çok mümkün.deplasmanda 4 puan alırız gibiAynen iç sahadaki galibiyetler de tehlikede.
gecen hafta da ayni tartışmayı yaptik garry takimi şampiyon yapti dedin bende ne dedim ayni performansı erenle yapsın bruma seviyesine gelir dedim. Hala ısrarcıyım garryi 2 kişi tutuyor diyorsun kendini kandiriyorsun. Herif sadece sol tarafta yürüyor bekliyordu defansa yardıma gelse bir nebze anlarım senin dediğini onyekuruya yaptilar ama çökük defansa da gelsi ileri geri mekik dokudu.Yok oyle bisey. Surekli hizli oynayan adamlar bu isi yaparken ara ara formlari duser.
Bi de soyle dusun gecen sene hic ara vermeden her mac mukemmeldi. O zaman Gomis vardi onu rahatlatan.
Simdi kim var ? Eren ? Sinan?
Bunu bana verecekler o gevşek suratını dağıtırım.pişmiş kelle gibi sırıtmaktan başka bi mok yaptığı yokHagi: Takımı kaybettiğinde ağlamayan futbolcu, yıldız olamaz...
![]()
Beklediğimden çok daha iyi oynadık. Geçen Akhisar maçından sonra bzim takımın deplasman oyun kurgusunun kapalı oynayıp hızlı atak olması gerektiğini yazmıştı ben dahil birçok kişi. Bugün onu uyguladık ve nitekim başarılı da oldu. Maicon sağolsun duran topta adamı penaltı noktasında bomboş bırakınca döşediler ve yenildik. Rezaletti o gol
Şu resim icin deģilde bu adamda hırs denen sey yok. Resmen bela oldu başımıza. Paramı alırım gerisine karısmam tipi var bunda. Inanılır gibi değil Galatasaray gibi bir takımın şu araplara kalması. Avrupalı takımdan ne hallere düstükHagi: Takımı kaybettiğinde ağlamayan futbolcu, yıldız olamaz...
![]()
Hagi: Takımı kaybettiğinde ağlamayan futbolcu, yıldız olamaz...
![]()