ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Sinan her konuda eleştirebilir fakat forvet pozizyonunda her şekilde Erenden iyi.Pas alışverişleri erenden iyi.Erene göre çok daha iyi top sürüyor.Bugun belki goller kaçırdı fakat bundan sonra forvette Sinan ile çıkmalıyız.

Bayern filan şu porto'yu üst turlarda farka boğar
Ben acıkcası üst tur icin olumlu konusamıyorum bence bizim yerimiz uefa
Bjk gibi 5 yiyip dönmektense uefa'ya gidelim
Ayrıca bu takım 5 de filanda kalmaz 8 rekoru kırar
Geçen sene beşiktaşın grubundan çıkanların kaderini yaşar bu sene bizim gruptan çıkanlar.1 maçta 5 lik olurlar kesin olarak.Portoyu haşat etmişti zaten Liverpool.Bu sene de aynısı olur

apo nerelerde yahu hemen otobüse dogru arazi olmus anlasılan duyaydık bet sesini biraz

Belhanda ve Feghıuli gerekirse döve döve gönderilecek, Cahill, Modeste/Ebubekir/Balo ayarında bir forvet alınacak. Maicon satılacak.

Reçete belli, yapabilecek kalitede adam var mı yönetimde, zor...

Belhanda ve Feghıuli gerekirse döve döve gönderilecek, Cahill, Modeste/Ebubekir/Balo ayarında bir forvet alınacak. Maicon satılacak.

Reçete belli, yapabilecek kalitede adam var mı yönetimde, zor...

gönderilsin kimse gönderilmesin demiyor heleki belhanda peki kardesim belhanda gibi bir pislik herif oynatılıyor feghouli niye oynatılmıyor
satana kadar faydalansın hoca ama bir allahın kulununda götü yemiyor hocaya sormaya ailenizemi küfretti sorun ne diye

Ah ah. Welbeck gibi bir adam ve cahill gibi bir stoper olsa

gecen hafta da ayni tartışmayı yaptik garry takimi şampiyon yapti dedin bende ne dedim ayni performansı erenle yapsın bruma seviyesine gelir dedim. Hala ısrarcıyım garryi 2 kişi tutuyor diyorsun kendini kandiriyorsun. Herif sadece sol tarafta yürüyor bekliyordu defansa yardıma gelse bir nebze anlarım senin dediğini onyekuruya yaptilar ama çökük defansa da gelsi ileri geri mekik dokudu.
Sen lokomotif maçında oynadığı gibi oynamasını istiyoruz sanıyorsun ama hayir benim futbola bakış prensibim bu oyuncu sahada ne için var atıyorum ofansif katkı top gotune de çarpsa başına da çarpsa ve posizyon gol/asist olsa benim gözümde görevini yapmış olur. Ama sen sahada hayalet gibi olup birde 6 pastan simitçiyi vurursan eleştirilirsin cunku rezil oynamissindir. Yok 2 kisi pres yapti yok 5 kisi defans oynuyorlae gecelim

2 net pozisyon hazirladi.

1 i nagatomoya
1 i kendi.

2 si gol olsa nolucakti?

Eren futbolcu degil. Bugun o bile yoktu. Daha beteri sinan vardi.

Adami 1 kisi degil 2 kisi tuttu bugun. Iyi seyredin hep kademeli geldiler. Adam kaleci ile karsi karsiya 2 pozisyon yaratti yine de.

Ömer, Muğdat bilmem ne gibi çöpleri almak ve Emre Akbaba denen Anadolu topçusuna yatması için bu paraları vermek yerine bir santrfor alsaydınız veya Gomis'i tutsaydınız şu an CL'de 6 puanımız vardı. Yapacağınız işin içine tüküreyim.

gönderilsin kimse gönderilmesin demiyor heleki belhanda peki kardesim belhanda gibi bir pislik herif oynatılıyor feghouli niye oynatılmıyor
satana kadar faydalansın hoca ama bir allahın kulununda götü yemiyor hocaya sormaya ailenizemi küfretti sorun ne diye

Emre sakatlanmasa sittin sene oynatmazdı bence hoca Belhanda dingilini. Selçuk da sakatlıktan yeni çıktı. Ayrıca satabilmemiz için oynaması lazım. Alternatifsizlik ve pazarlama yani bence.

Feghouli’ninse alternatifi bol, o yüzden kolay kolay oynamıyor. Bu oyuncuları alırken karaktersizliklerini göremeyen, Galatasarayımızın milyonlarını çöpe atan basiretsiz yöneticilerde azıcık haysiyet varsa bunların paralarını ceplerinden ödesinler.

Sinan bu gece almamız gereken forvet tipini gösterdi. Klasik pivot yerine hızlı dripling yapabilen biri bu kadro yapısına daha iyi gider.

Doğru ama en uçta oynayıp da özellikleri öyle olan adam bulmak kolay değil. Daha doğrusu almak kolay değil.

Aslında o rolü forvetin hemen arkasında oynayan oyuncu da üstlenebilir ama bizde Belhanda sadece dolaşmak için sahaya çıkıyor.

2 net pozisyon hazirladi.

1 i nagatomoya
1 i kendi.

2 si gol olsa nolucakti?

Eren futbolcu degil. Bugun o bile yoktu. Daha beteri sinan vardi.

Adami 1 kisi degil 2 kisi tuttu bugun. Iyi seyredin hep kademeli geldiler. Adam kaleci ile karsi karsiya 2 pozisyon yaratti yine de.
Tamam o halde geçen haftaki tartışmaya gidelim forvetsiz orta sahasız beksiz defanssız çorba olmuş takımda yıldız gibi parlayan Bruma için niye tutarsız yorum yaptın Bruma milletin içinden geçip gol atıyor muydu atıyordu beyfendi de yapsın.
Pozisyona giriyorsa atacak attıracak. Gomis olmayınca takıma katkı sağlayamamış oluyor ve benim tezine geliyoruz neymiş oyuncuları takımdaki kaliteli ayaklara göre kıyaslamamız gerekiyormuş. Adamlar keriz değil tabiki 3 kişi tutacak ama heriflerin bindirme yaptığı ve sürekli açık verdiği sol taraf yerine Telles brahimi ve orta sahadaki heriflerin birinin sürekli baskı yaptığı sağ taraftan atak yapıp pozisyona girdiysek 3 kişi 5 kişi bastı diye bahane üretmemiz gerekiyor. Garry Moskova maçından beri çok net kötü öyle böyle değil aşırı kötü. Moskova maçında sağ sol orta farketmeksizin 3 kişinin içinden geçen yine bu adamdı. Çok tez gaza gelip şişen bir adam kendisi ve bu yönetim durduk yere maaşına zam yaptı arkadaşın. En azından devre arsına kadar bekleyip bakmalıydı.

7-8 veren keriz bulursak sağlamamız gerekir

Geri
Üst Alt