Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Güntekin Onay: "Porto'nun evinde oynanan bir maçta Casillas maçın adamı seçiliyorsa Galatasaray iyi oynamıştır."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkiler daha net 5-6 metreden kaleciyle son adam olarak 3 pozisyon heba oldu, 2 tanede ceza sahası içinde net vuruş yapılabilecek pozisyona artı olarak Sinanın kafa vuruşu var arka direkte.Girdiler valla . Ilk yarida cok net var muslera cikardi , ikinci yari karsi karsiya var
Attiklari golle beraber 3 eder
Golden sonra sagdan getirip vuramadiklari var , musleranin sonlarda cikardigi var yuz hizasinda gelen
Ozeti bulur izlersen gorursun . Ama cogu golden sonra
Ömer, Muğdat bilmem ne gibi çöpleri almak ve Emre Akbaba denen Anadolu topçusuna yatması için bu paraları vermek yerine bir santrfor alsaydınız veya Gomis'i tutsaydınız şu an CL'de 6 puanımız vardı. Yapacağınız işin içine tüküreyim.
Ömer bence iyi rotasyon için iyi yedek belki ilerde daha da iyi olur emre akbaba da iyi joker olur ama 10 numara şart muğdat ı niye aldılar anlamadım sezon sonu gider büyük ihtimal
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncu pazarlama konusunda albayrak sınıfta kaldı malesef yaz boyuncu satılacak bayağı oyuncu vardı yerlerine adam alınırdı bayağı ama düğün dernek geziyordu kendisiAbi kıçına giyecek donun yok, sen gidip güneş gözlüğü, şapka bilmem ne alıyorsun. Bu çöpleri aldıkları için takım sahaya santrforsuz çıkıyor.
Ben bugunden sonra 2 santrafor ve 2 stoper sart diyorum.
Ne maicon ne de serdara guvenemezsin artik
Dany welbeckSinan bu gece almamız gereken forvet tipini gösterdi. Klasik pivot yerine hızlı dripling yapabilen biri bu kadro yapısına daha iyi gider.
Haha beyni olmayan senHaha arguman bulamayan ben
Uykum kaçtı yav. Böyle yenilgilerden nefret ediyorum, net skor ve kötü futbolla yenildiğimizde bu kadar üzülmüyorum.
ben ise çok mutluyum abiUykum kaçtı yav. Böyle yenilgilerden nefret ediyorum, net skor ve kötü futbolla yenildiğimizde bu kadar üzülmüyorum.