ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

shalke macının konusu açılsa keşke

benim de aksine uykum var,öyle cok uykusuzluk cekmediğim halde.gözlerim agrıyo,bas agrısı vs

Nagatomo ve rodrigues in ikinci yaridakilerin ozru yok

Digerleri gol olsa biraz ekstra olurdu ama bu 2 si affedilir cinsten degil

şampiyonlar liginde verilmeyen penaltılarımızda sayı 2 oldu,bakalım daha kaç tane verilmeyecek

Bence en kritik pozisyon ikinci yaridaki rodrigues pozisyonu

Cunku zaman azalmis , 1-1 porto yu ve yorgun portoyu moralsiz ve gol mecburiyetinde birakacakti

Tamam cok basit pozisyon demiyorum ama ayak ici ile onu bitirirsen level atlarsin

Sinanin ilk pozisyonunda vurdu ama olmadi , bire bir aynisini porto da kacirdi muslera kurtardi

Mareganin karsi karsiyasi da sinaninkine benziyordu , bu kadar uzun mesafe top surup golle sonuclandiranlar zaten top class oluyor , hatta bazi goller jeneriklik oluyor

Ilk yarida porto nun kacirdigi da cok netti mesela , adam yatti asiri sert isabetli vurdu ama musleranin oldugu tarafa geldi , baska nereye gitse topu bile goremezsin

Pozisyonlar icinde en salakcasi gol oldu diyebiliriz

şampiyonlar liginde verilmeyen penaltılarımızda sayı 2 oldu,bakalım daha kaç tane verilmeyecek

Pozisyona baktim . Hani kurala gore baksan penalti olan ama 10 hakemin 9 unun vermedigi denir ya , o tip bir pozisyondu

Mesela kalecilerin 6 saniyesi de sezonda belki 1 kez cezalandirilir ama ihlal edilmesi 100 un uzerindedir

O pozisyonda da disarida olsa verecekleri halde hakemler penalti calmazlar , hakeme kabahat bulamiyorum cunku hangi hakem olsa vermezdi

Nasil Nagatomodan yedik? 190 FORVET Maregayi tutmadi mi diye? Maicona sormazlar mi lan kazma o herif senin adamin neredesin diye

Birinci suclu maicon , sonra serdar sonra o bu su .. ama tabi nagatomo da var bu zincirde

Sana geldiyse tutacaksin . Senin adamin benim adamim yok o esnada

Onun dengi degil diyebilirsiniz , katilirim ama o zaman bombos bir defans oyuncusu gol kacirinca da "defans zaten gol onun isi degil" demiyoruz kiziyoruz

Eger marega , drogba ya da hulk , kim gelirse o esnada senin adamindir , tutacaksin

Hagi: Takımı kaybettiğinde ağlamayan futbolcu, yıldız olamaz...

DonRATjW4AA6eOK.jpg
Belhanda için geçerli değil bu..Belhanda futbolcu değil çünkü

Şu maçta Gomis olsaydı maç sonrası Gomis gol kralı olur mu postunda takılıyor olurduk.

Bütün keyfim kaçtı...

Bu maçtan alınacak bir puan bile çok önemliydi. Şimdi Schalke 4 puanda önümüzde, can sıkıcı bir durum.

Gomis gitmek istiyordu ve gitti. Arap takımından aldığı parayı verebilecek gücümüz yok. Sıkıntı hocamız Gomis varken bile forvet isterken Gomis gittikten sonra hiç transfer yapılmaması.

Alanyaspor'un son gün transfer ettiği forvet cisse bizde olsa şu maçı kazanmıştık. Diyecek bir şeyim yok.

Schalke Maci kader maci olacak.

Maca daha tam 20 GÜN var. Kazanirsak 80% Gruptan cikacagiz.

Schalke iyi durumda degil, seyircimizle beraber ve iyi bir kadroyla yenebillirz.

———————-Muslera——————-
—-Linnes—-Maicon—Aziz——Naga—
————Fernando———Ndiaye——-
———————Feghouli——————
—Rodrigues——Sinan——-Onyekuru—-

Schalke Maci kader maci olacak.

Maca daha tam 20 GÜN var. Kazanirsak 80% Gruptan cikacagiz.

Schalke iyi durumda degil, seyircimizle beraber ve iyi bir kadroyla yenebillirz.

———————-Muslera——————-
—-Linnes—-Maicon—Aziz——Naga—
————Fernando———Ndiaye——-
———————Feghouli——————
—Rodrigues——Sinan——-Onyekuru—-

Keske yarın olsaydı. Portoya kaybediş şeklimize o kadar üzüldüm ki sinirim gecmedi tribüne gidip içimdeki canavarı salmam lazım.

Geri
Üst Alt