ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

schalke macına 20 gün varmış püüüüü,ben 2 hafta sonra sanıyodum.keşke hemen haftaya oynasak.shalke maçı güzel geçecek gibi,saati ve ogün güzel bigün.maç sonrası yine havaya girmez bizimkiler inşallah.buna benzer bişeyi taa agustosta nöbetteyken lokomotiv macı öncesi de söyledim.ama ne yazıkki lokomotiv maçı sonrası rodrigues baya bi havalandı,olan akhisar maçına oldu.ciddi futbolcu lazım bize

Son düzenleme:
Keske yarın olsaydı. Portoya kaybediş şeklimize o kadar üzüldüm ki sinirim gecmedi tribüne gidip içimdeki canavarı salmam lazım.

Galibiyeti hak etmiştik, gerçekten yazik oldu ama şimdi önümüzdeki lig .Maclari kazasiz geçirip Schalke .Macina mutlak galibiyet almamiz lazim.

Bu Gruptan cikmasak cok kötü olur.

Gelen 20+ Milyon Euroyla bir Forvet ve Stolper al, Real,Barca,City,Bayern cikmazsa Ceyrek Final bile mümkündür,
Yeter ki bu gruptan cikalim. Gerisi Bonus.

Galibiyeti hak etmiştik, gerçekten yazik oldu ama şimdi önümüzdeki lig .Maclari kazasiz geçirip Schalke .Macina mutlak galibiyet almamiz lazim.

Bu Gruptan cikmasak cok kötü olur.

Gelen 20+ Milyon Euroyla bir Forvet ve Stolper al, Real,Barca,City,Bayern cikmazsa Ceyrek Final bile mümkündür,
Yeter ki bu gruptan cikalim. Gerisi Bonus.

Moskova Schalke maçını izlerken uzun zamandır kornerden gol yemedik diye düşünmüştüm. Schalke 88'de kornerden bulduğu bir golle öne geçip kazandı. Düşünmez olaydım.

Iç sahada Boğazımı yırtmaya hazırım şimdiden. Schalkeden 4 puanı alıp gruptan çıkmayı garantilememiz lazım.

Bence grubun kadro olarak en guclu takimi S04 ve porto deplasmanda 1 puan aldi adamlardan.
Gruptan opsek cikamayiz artik. Porto Loko dan 4 puan alsa 8 olacaklar. Biz S04 den tas catlasa 1 hadi bilemedin 2 puan aliriz.
Porto 8
S04 6
Gs 5
Loko 1 olur

Evde Portoyu yener 8 yapariz gider deplasmanda Lokoya yeniliriz ve 8 puan ile 3. Oluruz

ne saçmalamalar var yine böyle.shalke top falan oynamıyo ve ilkyarı lokomotivin elinden zor kurtuldular.bari maçı izleseydiniz.shalke kötü oynuyo baya,çok hata yapıyolar

Schalke toparlıyor Istanbulda puan alırlarsa tura el salla

Loko ile uefa için yarışırız son maç

Şans da olacak.

Akhisar maçında da bu maçta da ilk yarıdan fişi çekecek pozisyonları bulduk ama 1 gol atamadık.

En son Ağustos ayında deplasman golü atabilmiş olmak acı.

Forvetsizlik en çok orada vuruyor. Emre Akbaba gibi takımın sürpriz golcüsü olması muhtemel birinin de sakatlanması kötü oldu. Dün olsa İsveç maçı gibi parlayacaktı bence.

Forvet konusuna katilmiyorum , statik bir forvetle oyun anlayisimiz olsaydi da bu pozisyonlara o forvet girmeyecekti

Cunku hep kontra gittik

2 pozisyonu affedemiyorum . Nagatomonun ve ikinci yari rodrigues in

Sinan yapabilecegini yapti , onyekuru biraz acele etti , ilk pozisyonda da vurduk korner oldu

Aynen öyle.Sinan'ın o depar atıp kaçırdığı pozisyonda Gomis daha rakip yarı sahanın ortasına gelmeden topu kaptırırdı muhtemelen ağır kaldığından dolayı.

Yerimizin al olduğunu düşünüyorum lakin 10 puan toplamamız da gayet olası 2. tura kalmak çok zor değil. Gerçi tuhaf r grup 10 puan ile 3. lük de mümkün.

Normalde sana katılıyorum ama bu takım Avrupa Ligi'nde de yapamaz.Yapamaz derken kupayı alamaz anlamında.Kupayı almadıktan sonra da bence Avrupa Ligi'nin hem prestij hem de finansal olarak pek de bir getirisi yok.Puan olarak getirisi olsa da üç aşağı beş yukarı ŞL'de gruptan çıkınca da aynı puan geliyor orada 2-3 tur geçmeye denk.O yüzden ben gruptan çıkalım diyorum.Bu takımın defoları ikili eşleşmelerde daha da çok canımızı yakacak çünkü.

Uzun zamandır belki de en çok izen maç.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım genel olarak iyi bir maç çıkardı. Deplasmanda Porto gibi bir takıma nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadılar. Yenileceksen de böyle yenilelim diyeceğimiz bir maç. Yine de üzülmüyor değiliz. Porto gibi bir takıma karşı deplasmanda bulduğun bu kadar gol pozisyonunu antrenman maçında zor bulurduk. İlk yarı çok rahat 2-0, 3-0 olabilirdi. Klasik cümle atamayana atarlar ve bizim korkulu rüyamız kronikleşen hastalığımız kornerden gol yeme. Duran top dışında gol atamazlardı zaten. O kadar bariz olmasına rağmen nasıl böyle bir hata yapılır anlamış değilim. Koskoca forvetleri bomboş kaldı ceza sahasında. Adam eşleşme diye bir şey yok. Nagatomo gibi fiziksiz bir adam mı tutar Marega'yı. Antremanlarda hiç mi duran top defansı çalışmıyorlar.

Diğer konu, takımda son vuruşlardaki eksiklik, becerisizlik. Pozisyona girmekte sorun yok. Ceza sahasına girmekte sorun yok. Ancak son vuruşu yapacak bitirici bir golcümüz yok. Geçen sezon Gomis bu konuda mükemmeldi. Geçen sene Beşiktaş'ın Porto'yu deplasmanda yendiği maçta mesela Cenk Tosun 30 metreden sert bir vuruşla biraz da kaleci Casillas'ın hatasıyla golü atmıştı. Biz de bırakın 30 metreyi, ceza sahası içerisinde 5 metreden Rodrigues malı topu dağlara taşlara vuruyor. Ne diye abanıyorsun o kadar yahu. Klas, teknik plase bir vuruşla köşeyi göndersene. Ama tüm takımda gol yollarında büyük bir panik, heyecan havası var son vuruşlarda sakin kalmayı bir türlü beceremiyorlar.

Maçı izlerken ister istemez Yacine Brahimi'ye bakıp elalemin Arabı ile bizim Arapları karşılaştırıp kahrolup durdum maç boyunca.

Hay allah kahretsin ya Süper Final'de fenere 2-1 kaybettiğimizden beri ilk defa bu kadar üzüldüm bi maça. Moral sıfır atamıyorum kafamdan..

Porto maçında oynayan oyuncuların performanslarına gelirsek:

Rodrigues: Lokomotiv maçındaki muhteşem oyundan sonra çıktığı 3 maçta da çok kötü bir performans sergiledi. Gol atamadı. Son vuruşlarda etkisiz kaldı. Performansında yüzde 50’lik bir düşüş var. En kısa zamanda tekrar eski haline dönmesi gerekir. Ona çok ihtiyacımız var. Özellikle golcümüz yokken skor üreten adam olmalı kendisi.

Belhanda: Orta sahada 10 numara pozisyonunda oynuyorsun bir kez de bir maç kazandır şu takıma be adam. Bir gol at, bir asist yap falan. Bu takımda yerinin olmadığını Porto maçında bir kez daha gördük. Fatih Terim bu oyuncudaki ısrarından vazgeçmeli artık. Devre arası satılması gereken oyuncular arasında ilk sırada.

Onyekuru: Büyük umutlarla geldi. Koca bir hayal kırıklığı. Çok etkisizdi. Bir Bruma, Bir Rodrigues değil. İlk 11 oynamayı hak ediyor mu ciddi kuşkularım var. Sonradan oyuna girmesinde daha fayda var diye düşünüyorum. Son 20-30 dakika rakip takım yorulmuşken daha çok iş yapabilir.

Sinan Gümüş: Eren kazması bir, bu iki. Porto maçında forvet oynadı. Kanattaki oyununa göre nispeten biraz daha iyiydi. Ancak yine üzerine basa basa tekrarlıyorum. Sinan Gümüş, Galatasaray gibi bir takımın İlk 11 oyuncusu olamaz. Son 20-30 dakika oyuna girmeli.

Porto maçında puan kaybetmemize neden olan bu 4 oyuncu. Yediğimiz golde defansın hatası var. Ancak, bu 4 oyuncu sayısız gol pozisyonu kaçıracağı yerde 1 gol atabilseydi en kötü 1 puan alırdık. Evimizde oynayacağımız Schalke maçında Belhanda, Onyekuru ve Sinan Gümüş ilk 11 başlamamalı. Rodrigues ise daha iyi olmalı.

Geri
Üst Alt