ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

malesef bu maçtan hiç umudum yok. serdar fernando gibi takımın omurgası yok. yedek klubesi zaten hiç yok ki hoca büyük ihtimal atalayı ve ali yavuzu kadroya alacak. beraberlik benim için harika sonuç ama yeniliriz. Üstte de yazdım bu kadar sakatlık yanlış yükleme değilse o sakatlanan tembel heriflerin hepsini kadro dısı bırakılmalı

Of kadro kurayım dedim de yarısında çıkmak zorunda kaldım Allah hocaya sabır versin..

Ozani oynatmaz donk stoper oynar selcuk orta saha

Gesendet von iPhone 8 Plus mit Tapatalk Pro

Muslera
Linnes Maicon Ozan Nagatomo
Donk Ndiaye
Yunus Belhanda Rodrigues
Eren

İsmail-Mariano-Ahmet-Ömer-Selçuk-Sinan-Muğdat.​

Hadi yavaştan girelim mac havasına ümstadlar

Macimiz yarin.
Son bir analiz yapmaya calisim

Schalke BENCE böyle oynayacak

---------------------------------------Nübel----------------------------------
Caliguiri-------------Nastasic---------------------Sane/Naldo------------------Baba
------------------------------Bentaleb-----Rudy-------------------------------
Embolo------------------------------Mckennie--------------------------------Konoplyanka
----------------------------------------Burgstaller--------------------------------

Olmayacak: Fährmann,Teuchert
Belirsiz: Mendyl,Stambouli,Oczipka

Stambouli olsaydi 3-5-2 ye gecerlerdi.

Embolo ve Konoplyanka'ya dikkat. Daha cok Embolo'ya.
Duran toplara DIKKAT OGLU DIKKAT! Gerekirse Nando penalti noktasinda beklesin Kornerleri. 2 Tane oyuncu soksun direklere.

Defansi AGIR! Ahhh ahhhh keske Onyekuru olsaydi. Delerdi Garry ile. Garry'e cok is düsecek. Caliyi madara etmesi gerek. Rudy'de orada yardim etmeye calisacak!

Yapilanacaklar:
Hizli atak! Kisa pas daha cok. Eren belki Nastasici hava'da yener'de, diger ikisi cigner
UZAKTAN SUT. Belhanda bir BOKA YARA vur. Sinan'in sutlari iyi aslinda habire cekmesi gerek. Garry'de!

Hava toplarina dikkat. Alan markaj yerine ADAM MARKAJI sart

Ilk 15 dakika baskili oynamak zorundayiz,rakip oyuncular sahaya ve atmosfere alismadan öne gecelim lokomotiv macinda oldugu gibi

Macimiz yarin.
Son bir analiz yapmaya calisim

Schalke BENCE böyle oynayacak

---------------------------------------Nübel----------------------------------
Caliguiri-------------Nastasic---------------------Sane/Naldo------------------Baba
------------------------------Bentaleb-----Rudy-------------------------------
Embolo------------------------------Mckennie--------------------------------Konoplyanka
----------------------------------------Burgstaller--------------------------------

Olmayacak: Fährmann,Teuchert
Belirsiz: Mendyl,Stambouli,Oczipka

Stambouli olsaydi 3-5-2 ye gecerlerdi.

Embolo ve Konoplyanka'ya dikkat. Daha cok Embolo'ya.
Duran toplara DIKKAT OGLU DIKKAT! Gerekirse Nando penalti noktasinda beklesin Kornerleri. 2 Tane oyuncu soksun direklere.

Defansi AGIR! Ahhh ahhhh keske Onyekuru olsaydi. Delerdi Garry ile. Garry'e cok is düsecek. Caliyi madara etmesi gerek. Rudy'de orada yardim etmeye calisacak!

Yapilanacaklar:
Hizli atak! Kisa pas daha cok. Eren belki Nastasici hava'da yener'de, diger ikisi cigner
UZAKTAN SUT. Belhanda bir BOKA YARA vur. Sinan'in sutlari iyi aslinda habire cekmesi gerek. Garry'de!

Hava toplarina dikkat. Alan markaj yerine ADAM MARKAJI sart

Belhanda son mac bir şut cekti aman allahim. Podolski sadece sut ceksin diye gelsin isterim

Ilk 15 dakika baskili oynamak zorundayiz,rakip oyuncular sahaya ve atmosfere alismadan öne gecelim lokomotiv macinda oldugu gibi
Naldo, Bentaleb ve Konoplyanka haric alayi bi sok gecirir. Hele yedek kaleci tam bir sasirir . 15 dk'da ne kadar vurduysak vurduk

Bu şerefsizliği unutmadık elbet

Şunlara çakarız yine inş

İlk 15 20 dakika çok önemli.Biz golü erken bulduğumuz vakit rakiplerin içinden geçiyoruz.

Maçı hangi kanal vereceği belli değil dimi yine. bein 1 diyor ama bilmiyorum

Muslera

Linnes ya da Mariano
Maicon
Ozan ya da Donk
Nagatomo

Donk ya da Selçuk
Ndiaye
Sinan
Belhanda
Rodrigues

Eren

Yedekler
İsmail-Yunus-Ahmet-Ömer-Muğdat.

Eskiden avrupa maclarini radyospor verirdi. Bu maci verecek radyo var mi?

Geri
Üst Alt