ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

stat görevlisi: aylık geliriniz kaç tl?
3000₺den fazla söyleyenler hadi yallah vadi istanbula

giphy.gif
Nein, nein, nein.

Daha önce hiç, bunun gibi denge değiştirecek kadar önemli bir maçta, bu kadar aksilik ve eksiklikle yüzleşmişliğimiz olmuş mudur acaba ?...:mad:

Ozan dan korkuyorsunuz da Maicon bin kat daha beter.

Bursa macinin ilk yarisinda gayet iyiydi Ozan, ne zaman orta sahamiz bozuldu önü bombos kaldi. Ayni 2016 daki gibi orta sahasiz oynadik resmen elini kolunu sallaya sallaya geciyordu rakipler bizim orta sahayi ve direkt stoperlerle karsi karsiya kaliyordu.

Ben her türlü Ozan'in oynamasindan yanayim.

tribün çocukları pc başında link kovaladığı sürece yenilmeye mahkumuz
zengin insanları asla stada almam yönetimin yerinde olsam
Futbol maalesef böyle. Stada giriş ücreti ekmek su seviyesinde olursa stadın elektrik faturasını bile ödeyemez kulüp

Öglen Nagatomo dan gol bekliyorum demistim ama fikrimi degistirdim Sinan dan gol bekliyorum ben.

Futbol maalesef böyle. Stada giriş ücreti ekmek su seviyesinde olursa stadın elektrik faturasını bile ödeyemez kulüp
kulüp mafya gibi yönetilecek. hele kesin bizim elektriği 1000 gsliyi gece yarısı sizin elektrik firmasına yollamıyor muyum falan dicek başkanımız
çok pragmatik düşünüyorum bak

Takım kazansında kimi yazarsak yazalım fark etmez, ama o çöp herif yine batırırsa inşAllah bir daha kadroya bile yazılmaz.

Allah´in izni ile oraya Belhanda yazdiracagiz.
Fatih hoca icin, onun hatri icin bir kere daha ümidimi yesertmek istiyorum.

YOUNES BELHANDA gol atacak.

Atin fava.

Selcuk İnan 11 gibi duruyor muhtemelen Donkta stoper olacak, Hoca Ozanı ateşe atmayabilir

Ali yavuz geriye geldi ve shalkenin icinden gecti.1i gol oldu.1i pozisyon

Muslera
Linnes Maicon Donk Nagatomo
Ndiaye Selcuk
Sinan Belhanda Garry
Eren

Selcuk oynarsa ilk11de fark yeriz.lokomotiv maçında donk stoperde kötüydü.bu sefer fernando da yok.donk stoperde olmaz.zaten selçuk 20 dk da sakatlanır 1 oyuncu değişikliği hakkımız da gider. Niye bu takima kefen giydirmeye bu kadar heveslisiniz? sonra maç sonu agliyosunuz

Geri
Üst Alt