ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Gecenlerde orta saha performansinin macin gidisatini beliryecegini düsündügümü yazmistim.

Fernando da sakatlandi, orta sahamiz büyük ihtimal Donk-Badou ikilisindene olusacak önlerinde de Belhanda denen öküz olacak. Donk ve Badou cok etkili olmali cünkü malum Belhanda yine bir öküzlük yapacaktir.

Schalke toparlaniyor yavas yavas, biz de tam aksine gün gectikce kötülesiyoruz. Ben macin maalesef berabere bitecegini düsünüyorum.

en zorlu deplasman porto olarak görülüyodu orda becerikli olsak farklı bitirceğimiz maçı 1-0 verdik o yüzden ligde ne kadar kötü olsakta belli olmaz o coşkuyla inşallah alırız...

Muslera
Linnes Ozan Maicon (Serdar) Yuto
Ndiaye Belhanda Donk
Sinan Eren Garry​

böyle oynariz gibi

42006.jpg

Banko bu kadroyla çıkarız Serdar yetişirse , Yetişmezse Ozan oynar

Fährmann Bremen macinda isinirken agrilari yüzünden devam edememis

beyler cuma günü maçtaydım televizyondan tarafter desteği nasıldı? bana zayıf gibi geldi 50den 60a kadar aktifdik ama genel olarak ben begenmedım performansımızı sadece bursalılar bağırdımı karşılık vermek için bağırdık

beyler cuma günü maçtaydım televizyondan tarafter desteği nasıldı? bana zayıf gibi geldi 50den 60a kadar aktifdik ama genel olarak ben begenmedım performansımızı sadece bursalılar bağırdımı karşılık vermek için bağırdık

Valla ruhsuz, isteksiz, maçı takmayan topçulara bakınca taraftar iyidi bile.

Valla ruhsuz, isteksiz, maçı takmayan topçulara bakınca taraftar iyidi bile.
valla taraftarda çok iyi değildi standartlarımzı altındaydı, 415 doğudaydım ben 17.sıra arkası hep destekledi ama aşşagı nerdeyse oturdular tüm maç aynı şekilde belli bi yer hariç. bursaspor taraftarı bağırmasa biz tüm maç susardık gibi onlar bağırdıkça bizimkilerde ateşlendi artık schalke maçında tum stad ayakta desteklicez inş

Geri
Üst Alt