- 12 Temmuz 2009
- 60.772
- 24.135
- 2.968
Hoca penalti??!?!?!?!?!?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bide yunus girse birşeyler olabilirUlan mugdat girdi oyun degisti iyi mi
Tamam para felan veriyorlarda 2lik icin ama UEFAda anca sansimiz var bu kadro ile.Maç berabere biter . 3. Olup UEFA’ya gideriz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayır ben anlamıyorum. Adam gelmiş kuş kadar aklıyla Fatih Terim'e nasıl sallayabiliyor? Ulan 5 tane adam sakat. En iyi hücumcun yedeklerde Muğdat. Bu adam kimi oynatsın arkadaş ben anlamıyorum. Bu insanlarda zerre beyin yok.Onlar troll kuş karışımı varlıklar.
Boşver kardeşim en büyük kuş bu forumda her gördüğümde takim gol yesin tarzında yorumlar yapıyor kimse ellemiyor. Her gördüğümde birileri ile kavga ediyor sanki Galatasaraylilara düşman gibi ama hala forumda. Ben çok eski olmasamda yıllardır foruma girer okurum bazen maç zamanları iki kelam etmek için ama her geldiğimde bu adam böyle kimse ellemiyorHayır ben anlamıyorum. Adam gelmiş kuş kadar aklıyla Fatih Terim'e nasıl sallayabiliyor? Ulan 5 tane adam sakat. En iyi hücumcun yedeklerde Muğdat. Bu adam kimi oynatsın arkadaş ben anlamıyorum. Bu insanlarda zerre beyin yok.