- 12 Haziran 2011
- 72.163
- 21.746
- 2.893
Nasıl yok ya? Almancı değil misin sen 1ader?Almancamız yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yok ya? Almancı değil misin sen 1ader?Almancamız yok.
Nasıl yok ya? Almancı değil misin sen 1ader?
Ne tam anlamıyla Türkçe biliyorlar, ne de tam anlamıyla Almanca. Gel de ırkçılık yapma.asıl almancılar almanca bilmiyor zaten![]()
fener ne zaman cl oynamış da cl de bir başka oynamış ki bunu sorsunlar?Katilmakla beraber sunu sorayim kontra
Fb bugun 15 inci 9 puanla , sali aksami bundesligada lider olan dortmund ile almanyada oynayacak olsalar , dortmund taraftarlari forumlarinda "fb sampiyonlar liginde bir baska , ligdeki durumlari aldatmasin, beraberlik de fena degildir" derler mi
13/14 en les bvb ye denk gelmistik. Onlarda 16-17. Di yanlis hatirlamiyorsam18 takimli ligde 16 inci
8 mac 6 puan .. 1 mac kazanabilirlerse son 30 yilin en kotu fb sini puan olarak yakaliyorlar
Değilim, ben Pfälzer'yim sen anlamazsın.Nasıl yok ya? Almancı değil misin sen 1ader?
Değilim, ben Pfälzer'yim sen anlamazsın.
Yok lan ne devrimcisi.Devrimci misin lan ne ayaksın?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok lan ne devrimcisi.
Benim bulunduğum eyaletin şivesi bambaşka, Almanca ile alakası yok desem yeridir.
Bir gün gelirsin misafirim olursun gösteririm.Almanyanın kürtü müsün nesin? Açıklayıcı ol biraz.
Bir gün gelirsin misafirim olursun gösteririm.
Ulan pencereden sarkan dedikoducu amcalar gibi sardin basima ayip olmadi da, bu mu ayip oldu.Gösteririm falan ayıp oluyor Kenan!