ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Daha oncede de demistim. Isimiz zaten zordu simdi sakatliklarla daha da zorlasti

imago33981234h.jpg

hakem Benoit Bastien

Adamların as kalecisi sakatmis oynayacak olan genç çok çaylak diyorlar şimdi merak ediyorum bizim hoca der mi acaba bol bol sut atın yada der ama sut atacak adammi yok der

edit.bunu futbol başlıgına taşıyalım

Nando

Mariano Maicon Ozan Nagatomo

Donk

Linnes Ndiaye Belhanda Garry

Eren

Hoca'nin yerinde olsam bunu denerdim. Linnes hizli ve hareketli oyuncu, sag tarafi Mariano ile beraber otoban yapar. Sifira kadar inip tehlike yaratir + hamle oyuncusu olarak da Sinan'i kenarda tutariz. Gerektiginde Sinan, Yunus veya Selcuk oyuna girer.​

Adamlar da kendi forumlarinda karalar baglamislar...

Bizdeki durum evet facia ancak ben kazanabilecegimizi dusunuyorum.

Nando

Mariano Maicon Ozan Nagatomo

Donk

Linnes Ndiaye Belhanda Garry

Eren

Hoca'nin yerinde olsam bunu denerdim. Linnes hizli ve hareketli oyuncu, sag tarafi Mariano ile beraber otoban yapar. Sifira kadar inip tehlike yaratir + hamle oyuncusu olarak da Sinan'i kenarda tutariz. Gerektiginde Sinan, Yunus veya Selcuk oyuna girer.​
Sinan 'dan daha fazla katkı verir Linnes adım gibi eminim
Ama inşallah Serdar iyileşir de forma giyer bu maçta Maicon-Ozan ikilisinin ne kadar uyumsuz olduğunu gördük Bursa maçında ...

Duran topları yine mal gibi izlerse bizim oyuncular Naldo 2 tane çakar. Çok dikkat etmek lazım bu konuda.

Ceza sahası içi adam dağılımı Porto maçında gibi olmamalı. Sabki duran top zaafiyetimizin olması yetmiyormuş gibi bir de futbolcular salak salak işler yapıyorlar duran top olunca öküz gibi izliyorlar rakibi takip edeceklerine.

sent via GSC

Sinani kanatta oynatmazsa hoca Levent hocayı dinlemiş derim çok net,çünkü taktik yaptığımız maçlarda hoca ego ve inadını bir kenara bırakıp Levent hocayı dinliyor bu maçtan puanida taktik alır

Stambouli de olmasa

Geri
Üst Alt