ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Belli olmaz bence, belki de Almanya da dogup büyüyüp futbola basladigi icin Sinan'i secmislerdir sorulara cevap versin diye.

Ben Eren'i alirlar diye tahmin ediyordum.

Mariano-Linnes onlu arkali oynatirdim, Sinan'i oynatirsan yedek kulubede hamle yapacak oyuncu sayisi da duser. Bir Selcuk var bir de Yunus. Bakalim Mugdat kadroda olacak mi.

Mariano mu Sinan'dan farksız değil ki kaç haftadır rezil oynuyor ben olsam sağ tarafa Belhanda'yı atarım Sinan 10 numarada.

Basın toplantısına Sinan'la Eren mi çıkacak Fatih Hoca ile birlikte?

Serdar zorlamasin adama zaten zirt pirt birsey oluyor mac icinde, bir de tamamen iyilesmemisken zorlatip iyice kötülesmesin durumu.

Fatih Terim: "Serdar Aziz, Emre, Henry, Fernando ve Feghouli ile birlikte yarınki maçın kadrosunda yok."

5 ilk 11 oyuncumuz yok, Fatih hoca hic bir zaman rahat calisamayacak galiba

Ölüm grubu tam anlamıyla ölüm grubu 4 takımın da sakatlardan çektiği nedir yahu.

Fatih Terim: "Serdar Aziz, Schalke maçında oynamayacak"

Mevcut eksikliklerle sahaya çıkmasını istediğim 11

42092.jpg

Biliyorum çok hayalci bir kadro olacak ama Sinan oynayacağına Yunus 'u izlemeyi tercih ederim, Donk 'u orta sahadan çekip stopere atmak yerine Ozan'ı izlemek isterim orda veya son maçlarda formsuz olan Mariano yerine Linnes 'i izlemek isterim

5 tane çok önemli oyuncumuz yok ama bu maçı kazanma umudumuz var ; Fatih Terim

Aslında formda sağlam bir Rodrigues olsa tek başına Schalke 'yi yıkabilecek bir adam çünkü Schalke 'nin sağ kanadında oynayan o Caliguiri Schöpf filan çok iyi defansçılar değil ama dayanıklığı üst düzeyde iyi mücadele eden ikili

Eğer Rodrigues Nagatomo 'ya yardım eder elinden geldiği kadar iyi mücadele ederse Nagatomo-Rodrigues ikilisiyle o sol kanadı işleyebileceğimizi düşünüyorum ...

Ndiaye, Belhanda ve Rodrigues umarim maca iyi konsantre olurlar, bu 3lu yarin gununde olursa maci aliriz

Hoca Belhanda dan memnunmus, kapatalim dükkani.

Geri
Üst Alt