ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Kazanirsak bana göre ilk 2 disinda kalmayiz kolay kolay

En kritik maclarimizdan biri,takim da bunun farkindadir

Taraftar zaten maca her türlü hazir

cok sakatimiz var... en iyi ihtimal beraberlik bence

Zlatan Derdiyok daha çok pas istasyon işini üstlenmeli.

Muslera bugünkü mac ile bizimle Sampiyonlar Ligindeki 30.macina cikiyor. 29 mac oynamis Okan Buruk'u solluyor ve 30 mac oynamis Mondragon ve Popescu yu yakaliyor. Selcuk da keza bugün oynarsa 30 maca ulasiyor.

Allah sakatlik vermesin nazarlardan korusun, bu sezon daha en az 4 garanti macimiz var CL de, bunlara cikarsa Muslera 33 maca ulasiyor ve tarihimizde en fazla CL macina cikmis 9.oyuncu olarak yerini garantiliyecek.

Rakamlar insallah dogrudur eksik falan yoktur, Transfermarkt dan aldim rakamlari. Oradaki rakamlara göre liste böyle:

1. Arif Erdem - 55 mac
2. Bülent Korkmaz - 54 mac
3. Ergün Penbe - 51 mac
4. Hasan Sas - 47 mac
5. Hakan Sükür - 42 mac
6. Suat Kaya - 39 mac
7. Hakan Ünsal - 37 mac
8. Ümit Davala - 35 mac
9. Faryd Mondragon / Gheorghe Popescu - 30 mac
10. Okan Buruk, UMUT BULUT, Fernando Muslera, Selcuk Inan 29 mac.

Schalke handikap yapar malesef.

Muslera bugünkü mac ile bizimle Sampiyonlar Ligindeki 30.macina cikiyor. 29 mac oynamis Okan Buruk'u solluyor ve 30 mac oynamis Mondragon ve Popescu yu yakaliyor. Selcuk da keza bugün oynarsa 30 maca ulasiyor.

Allah sakatlik vermesin nazarlardan korusun, bu sezon daha en az 4 garanti macimiz var CL de, bunlara cikarsa Muslera 33 maca ulasiyor ve tarihimizde en fazla CL macina cikmis 9.oyuncu olarak yerini garantiliyecek.

Rakamlar insallah dogrudur eksik falan yoktur, Transfermarkt dan aldim rakamlari. Oradaki rakamlara göre liste böyle:

1. Arif Erdem - 55 mac
2. Bülent Korkmaz - 54 mac
3. Ergün Penbe - 51 mac
4. Hasan Sas - 47 mac
5. Hakan Sükür - 42 mac
6. Suat Kaya - 39 mac
7. Hakan Ünsal - 37 mac
8. Ümit Davala - 35 mac
9. Faryd Mondragon / Gheorghe Popescu - 30 mac
10. Okan Buruk, UMUT BULUT, Fernando Muslera, Selcuk Inan 29 mac.
umut bulut nasıl 29 maç oynamıs ya

umut bulut nasıl 29 maç oynamıs ya

Ben de inanamadim ama baktim gercekten dogruymus. 13/14 de 192 dakikaya 3 gol sigdirmis, herif iki Real Madrid macinda bir de Juventus deplasmaninda atti golleri yav saka gibi :asd:

dfgdfg.webp

umuta bak yav kaşla göz arası hagi den fazla top oynamış cl de

ben 1 saat uyuyup kalkacam brolar

Maç günü resmen zaman duruyor. Yıllık izindeyim. Sanki zamanı durdurmuşlar.
Kazanacağız bu sinerjiyle.

Çok eksiğimiz var ve takım top oynamıyor. Umutlu değilim lakin bir ihtimal maçı taraftar aldırabilir.

Geri
Üst Alt