Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
desteklemiyor diyorYahu ekleniyordur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
desteklemiyor diyorYahu ekleniyordur
desteklemiyor diyor
Yahu şalke kim de bize tt arena da fark koyuyormuş?Biraz da şansla erken bir gol bulamazsak fark yiyeceğimizi düşünüyorum ama erken gol ve seyirci çoşarsa bir şansımız var bu maçın berabere bitme ihtimali yok.
Hadi Fernando ve Feghouli'nin pek bir önemi yok ama Onyekuru, Emre ve Serdar olsaydi iyi olurdu. As kadrodan yeri dolmayacak net 3 oyuncumuz yok.
50 tl diyorlar tek maçaKesin bir yolu vardir . Adamlar play den para kazanmak istemez mi
Destek al bence , ben kullanmiyorum ama yaziktir bu sacma sebepten izleyemezseniz
vaaayyy be şimdi rahatladımYedeklerimiz: İsmail Çipe, Mariano, Ahmet Çalık, Ömer Bayram, Selçuk İnan, Muğdat Çelik, Yunus Akgün
Herkes böyle düşündüğü için olabileceğini söylüyorum, diyelim gol yedik topa tüfekle hücum yapacağız geride kalanlar Maicon ve Ozan eğer adı büyük bir takım olsa herşeye hazırlıklı olsak o zaman korkum olmaz Porto maçında herkes de bir tırsma fark bekleyişi vardı son 20 yılın en iyi deplasman maçlarından birini oynadık ne zaman karşımızdakini ezer geçer kim bunlar ya desek sıkıntı o zaman başlıyor ve erken gol gelmediğinde direk 3-4 yiyoruz.Yahu şalke kim de bize tt arena da fark koyuyormuş?
Donk daha iyi oynuyor, göz var nizam varFernandonun mu önemi yokVay arkadaş