ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Hadi Fernando ve Feghouli'nin pek bir önemi yok ama Onyekuru, Emre ve Serdar olsaydi iyi olurdu. As kadrodan yeri dolmayacak net 3 oyuncumuz yok.

Sinan Linnes'i yalnız bırakırsa sıkıntı yaşarız

Yedeklerimiz: İsmail Çipe, Mariano, Ahmet Çalık, Ömer Bayram, Selçuk İnan, Muğdat Çelik, Yunus Akgün

Macin skorunu tahmin edemiyorum ama ozan in bir cok hata yapip bizi hayal kirikligina ugratacagini hissediyorum

Bu yuzden kendimi kalemizde tehlikelere hazirladim

Maicon u da katabiliriz bu furyaya . Aklima ahmet calik in ostersund penaltisi geliyor habire

Yahu şalke kim de bize tt arena da fark koyuyormuş?
Herkes böyle düşündüğü için olabileceğini söylüyorum, diyelim gol yedik topa tüfekle hücum yapacağız geride kalanlar Maicon ve Ozan eğer adı büyük bir takım olsa herşeye hazırlıklı olsak o zaman korkum olmaz Porto maçında herkes de bir tırsma fark bekleyişi vardı son 20 yılın en iyi deplasman maçlarından birini oynadık ne zaman karşımızdakini ezer geçer kim bunlar ya desek sıkıntı o zaman başlıyor ve erken gol gelmediğinde direk 3-4 yiyoruz.

Schalke net bir galibiyet alarak İstanbul'dan ayrılır

stambouli uzun bi aradan sonra oynayacak sanırım.daha cok stoper oynamış shalkede galiba.

Taraftara is düsüyor,sakatliklardan dolayi ilk 11'in durumu ortada

Maca giden arkadaslar telefonlari bir kenara birakip maca odaklansinlar,90 dakika susmak yok

Helal olsun, kan emiciler IMG_20181024_211351.webp
IMG_20181024_211351.webp

Play ciler . Super lig uyeligi ile izleyemiyor olabilirsiniz ama bir sekilde eklenemiyor mu

Fernandonun mu önemi yok :D Vay arkadaş
Donk daha iyi oynuyor, göz var nizam var

Fernando'nun fizik gücü bariz daha düşük. İkisi aynı anda sahada olunca iyice belli oluyor, Fernando kıçından solarken Donk bir 90 dakika daha çıkarır gibi duruyor. Ayrıca sürekli çok kart gören bir Fernando var. Serdar, Onyekuru ve Emre bizim için daha önemli oyuncular.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Büyük konuşmayalim fark atarsak da şaşırmam, yersek de. Sonuç ne olursa olsun iyi günüyle de kötü günüyle Galatasarayliyiz. İyi bir sonuç umalim

Geri
Üst Alt