ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

HERKEZ ERENE SALLAMIŞ EREN YERİNE GOMİS OLSADA HİÇBİRŞEY FARKETMEZ Kİ CÜNKÜ ADAMA TOP GELMİYO BU SİNANI İZLEMEK İŞKENCE GİBİ RESMEN BİZ BU ADAMI İZLEMEK Mİ? ZORUNDAYIZ HER MAÇ 10 KİŞİ OYNATIYOR

Schalke yenilmez diye dusunuyordum mactan once. Bekledigim gibi bir mac aliyor. Biz oynuyor gibi gozukuyoruz ama pozisyonlara schalke giriyor. Donk-Maicon-Ozan saglam durmuyor. Rodriguez birseyler yapmaya calisiyor ama onundeki savunmaciyi begendim cok. Sinanin hicbir katkisi yok ne hucumda ne savunmada.

Aşırı sıkıcı maç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk yarı belhanda takimin en iyisiydi, ama bu sizi kandirmasin, bu bir istisna. İlk firsatda kurtulmali bundan.

Bu yavşağın ne dediğini anlayabilen var mı?Bu konuşmaya başladlğında tvnin sesini anında kapatıyorum.Bittiğini tahmin ettiğimde açıyorum.Bazen lafı uzattığında denk getiremiyorum yine kapatıyorum.Bu lavuk maç seyretme zevkimizin içine etmiş durumda.
Çalıştırdığı takımlara bakınca herkes anlar zaten, bu adamin vasfı ne ki CL maçını yorumluyor

yaklaşık 1.5 senedir belhandaya söven biri olarak ilk yarıda takımın en iyisiydi gersini siz düşünün

Belhanda N'diaye Nagatomo dışındakiler idare etmeye çalışıyor, net ilk defa Belhanda takımın en iyisi.

HERKEZ ERENE SALLAMIŞ EREN YERİNE GOMİS OLSADA HİÇBİRŞEY FARKETMEZ Kİ CÜNKÜ ADAMA TOP GELMİYO BU SİNANI İZLEMEK İŞKENCE GİBİ RESMEN BİZ BU ADAMI İZLEMEK Mİ? ZORUNDAYIZ HER MAÇ 10 KİŞİ OYNATIYOR

Sonlara dogru gelen top gomis e gelse topu kaleciyle iceri sokardi. Nasi farketmez

Sinan Eren OUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mugdata bencede haksızlık yapıyor hoca aldı ama resmen sırtını döndü keşke Akhisar'da kalsaydı çocuk

Rodi ile Eren anlasamıyor.
Eren çıkmalı, Mariano girmeli sagacık olarak. Sinan forvete gecsin.

Şu ezeli rakiplerimiz ne ezikmiş be, beş dakika devre arası sosyal alemlere bakayım dedim. Fransız lobisi, Muslera nasıl atılmaz diye bu maç için bile hakem diye aglamislar. Böyle rezillik olamaz. Bu kadar ezik ezeli rakipleri hakedecek ne yaptık acaba :)

İnşallah galatasaray şunlara inat bari 1-0 kazanır.

BU NE YA SANKİ TEKNİK DİREKTÖR AYKUT KOCAMAN HİÇ ZEVK YOK ANCA PAS PAS PAS

Serdar Fernando acayip etkilemiş abi. Hele Fernando, Donk top isteyip belini dönene kadar saatler geçiyor.

Geri
Üst Alt