ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Ömer Bayram oynamasın yeter gerisi çok da sorun değil tercih edilecek fazla da adam yok zaten.

Linnes'in sağ ayaklı olma takıntısı beni kuşkulandırıyor, 3 tane sol ayağı olan Ömer'i görebiliriz yine.

Sezon başına dönelim, kayışımızın koptuğu yere...

Aklı başında hiç bir hoca Gomis takımdayken 2 forvet istiyorsa ligin 2.haftasında elindeki tek forveti yollamaz. Almaya çalıştığın 2 forvetin maaşını da eklersin yine yollamazsın. Bu ihaneti kulübe taraftara yapmaz. Cengiz ile Albayrak'ı geçelim 2'si de Terim'in ağzından çıkacak 1 söze bakıyor.

3 kupalı yerli Hamza, Melo'yu yolladı Bilal'i aldı sapına kadar eleştirdik. Gelen 4 attı giden 4 attı.

Şimdi yaşananlar aynıyken neden susalım?
gomis bana söz verildi zamda zam zamda zam diyip duruyor ve bi taliplisi çıkıyorsa sana transfer yapabilmek için oyuncu satmak gerekiyorsa satarsın yönetimde transfer sözü verdiyse sende onaylarsın.
yahu aklınızı ve önyargısızlığınızı surada kaybediyorsunuz gomis zam istiyordu adamın sözlesmesi bu kulubu aşarken dahada ffazlasını istiyordu bunun neden kimse farkıdna değil veya konusmak için gözardı ediyor. gomisin istediği şartları veremezdik üstelik sözleşmesi devam eden bi oyncu neden kendı kontratına itiraz eder onuda anlamam.

öyle bi konusuluyorki sanki gomis durduk yere gönderildi yav. ihaneti yapan ayyy yanlıs hesaplamısız pardon yanlıs oldu transfer bütçemiz bitti diyen hanımefendiydi ve o da kovuldu zaten onun kovulmasının acısını yasıyor yönetimde devrildi devrilecek bu sebepten ötürü.

hamzayı tudoru terimi bu tipleri eleştirirsin zaten tabii ikisi türk öbürü sana göre şekilsiz bi ülkenin vatandaşı gerçi yaptğında eleştiri değil. çığırtkanlık ağlaklık. diğer yorumda bahsettiğim senin dünyandaki klansmana ait hocaları eleştirmessin. o pembiş kalbin katlanamz

Derbide çok fazla sırıttı böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum hocanın.

Şu yanlışından dönse bari.

gomis bana söz verildi zamda zam zamda zam diyip duruyor ve bi taliplisi çıkıyorsa sana transfer yapabilmek için oyuncu satmak gerekiyorsa satarsın yönetimde transfer sözü verdiyse sende onaylarsın.
yahu aklınızı ve önyargısızlığınızı surada kaybediyorsunuz gomis zam istiyordu adamın sözlesmesi bu kulubu aşarken dahada ffazlasını istiyordu bunun neden kimse farkıdna değil veya konusmak için gözardı ediyor. gomisin istediği şartları veremezdik üstelik sözleşmesi devam eden bi oyncu neden kendı kontratına itiraz eder onuda anlamam.

öyle bi konusuluyorki sanki gomis durduk yere gönderildi yav. ihaneti yapan ayyy yanlıs hesaplamısız pardon yanlıs oldu transfer bütçemiz bitti diyen hanımefendiydi ve o da kovuldu zaten onun kovulmasının acısını yasıyor yönetimde devrildi devrilecek bu sebepten ötürü.

hamzayı tudoru terimi bu tipleri eleştirirsin zaten tabii ikisi türk öbürü sana göre şekilsiz bi ülkenin vatandaşı gerçi yaptğında eleştiri değil. çığırtkanlık ağlaklık. diğer yorumda bahsettiğim senin dünyandaki klansmana ait hocaları eleştirmessin. o pembiş kalbin katlanamz

Hangi hocalar?

vaay demek takıma ihanet eden gomisi de yaladınız sırf hocaya sallamak için. adamın yapmadığı şerefsizlik kalmadı yaz boyu gurursuz musunuz hala gomis diyebiliyosunuz?

Fener maçındaki beraberliği ben Ömer Bayram'a yazarım yenilen ilk golde Muslera'nın yaptığı penaltıda adamı Isla'yı kaçırmıştı. Hiç sevdiğim bir sol bek değil. Umarım Nagatomo bir an önce geri döner. Forvet transferinden daha önemli bir konu bu.

gomis ve tolga mevzusu supheli mevzulardir.

Her maç 1 penaltı var aleyhimize son maçlarda toplamda kaç penaltı oldu sayamadım. Diğer taraftan Muslera bir penaltı da kurtar be kardeşim. Penaltı oldu mu kesin gol diyoruz artık. Sözde Güney Amerika'nın en iyi kalecisi sendin ya. Bursa'nın penaltısını tam kurtarmıştı ama bizim oyuncular sağ olsun top takibi yok geri dönen topu tamamladı Bursalı.

Ilk yari ucus ,ikinci yari eve varis yolunda olucagim icin yenedebiliriz

Joder!!

:D terim tutmasaydi feghe yaptigini belhandaya da yapardi
Bos argumanlarla savunmakta sallamakta sacma
takımda 600 tane kanat var feghouli ile durumu aynı mı gerçekten. emre sakatlanmasaydı kesilecekti zaten. geçen yıl bile ilk geldiğinde oynatmadı belhandayı ilk 2-3 maç. balık hafızalı olmayın. kadro yapın diyoruz gökay atalay abdüssamed bilmemne zırvalıyorsunuz. belhandaya bayılan yok ama oynamak zorunda şu an realist olun sürekli taktığınız adamların açıklarını kovalamayın ergen gibi.

feguli feguli ağladınız adamın oynadığında halini gördük 20 dkda pert oldu çıktı geçen senenin bile gerisinde.

takımda 600 tane kanat var feghouli ile durumu aynı mı gerçekten. emre sakatlanmasaydı kesilecekti zaten. geçen yıl bile ilk geldiğinde oynatmadı belhandayı ilk 2-3 maç. balık hafızalı olmayın. kadro yapın diyoruz gökay atalay abdüssamed bilmemne zırvalıyorsunuz. belhandaya bayılan yok ama oynamak zorunda şu an realist olun sürekli taktığınız adamların açıklarını kovalamayın ergen gibi.
feguli feguli ağladınız adamın oynadığında halini gördük 20 dkda pert oldu çıktı geçen senenin bile gerisinde.

Aptal aptal yorumlar yapip canimi sikma
Duzgun duzgun yaziyorum hemen agliyorsun
Git oku fegh icin ne yazmisim basligina

------------------Muslera---------------

-------Ozan ------Maicon--------Serdar-----

Mariano--------------Donk--------------Linnes

Feghouli-----------Ndiaye----------Rodriguez

--------------Onyekuru-----------------------

Diye düşündüm ama bi yandan da takımın düzenini bozmasak daha mi iyi acaba belli olmaz Porto deplasmanı gibi olur belki de diyorum. Kafamda deli sorular.

Hocanın blhnda israri mecburiyetten
Feg de alternatifsiz olsa takimin menfaati icin gazlardi onuda.

Geri
Üst Alt