İsmet Günebakan
Sarı Üye
- 12 Ekim 2018
- 216
- 126
- 238
hayır gökay oynasın gökay fmde iyiydi bu çocuk :'(Hocanın blhnda israri mecburiyetten
Feg de alternatifsiz olsa takimin menfaati icin gazlardi onuda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır gökay oynasın gökay fmde iyiydi bu çocuk :'(Hocanın blhnda israri mecburiyetten
Feg de alternatifsiz olsa takimin menfaati icin gazlardi onuda.
Bazen şuradaki saçmasapan tartışmalar insanı öyle bayıyor ki.
sent via GSC
Tatava yapmaya gerek yok.
Schalke ağır favori bu maçta. Banko bir. Beraberlik Schalke oyuncuların becereksiz ve musleranın gününde olmasına bağlı bir durum.
Başımızda mourinho ferguson klopp üçlüsü olsa aynı düşüncede olurdum açıkçası.Bence yeneriz ya başımızda imparator var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence yeneriz ya başımızda imparator var Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu mac icin diyorsan maalesef yok.fernando oynarsaki bence oynamali artik. en iyi futbolumuzu porto macinda oynadik. orta 2 li donk fernando idi. gecen sene derbileride bu2 liyle oynadik basarili olduk. artik zamani geldi. ndiayede forvet arkasina cekilmeli artik. ndiayenin 8 no da inanin fazla bir katkisi yok sadece kosusturuyor. oda bilincli degil. biz bu herifi zincirlemisiz bir bolgeye verim vermesini bekliyoruz. ndiayenin artik zincirleri acilmali
sampiyon o klavyeyi sakince yere birakkes lan dandik. senin beyin kırıntısı bulunmayan postlarını okumak için bi de çaba mı sarfedicem. genel konuştum
he he öyle olur. Nübel galiba Fährmanni yedege atti gibi. Ligde'de manyak isler yapiyorkalede dübel varmıs gene, şut vurabilirsek kazanırız diye düşünüyorum
Schalke Teknik Direkörü Domenico Tedesco: ''Galatasaray maçında kalemizi yine 22 yaşındaki Alexander Nübel koruyacak, kendisine güvenimiz sonsuz.''
kalede dübel varmıs gene, şut vurabilirsek kazanırız diye düşünüyorum
Schalke Teknik Direkörü Domenico Tedesco: ''Galatasaray maçında kalemizi yine 22 yaşındaki Alexander Nübel koruyacak, kendisine güvenimiz sonsuz.''
belli olmaz. rakip istanbula 1 puan için gelmişti sonra baktı bizde bi iş yoksa saldırmaya basladı. orda ise kazanmaya oynayacaklar porto deplasmanı gibi bişey çıkabilir karşımıza. değerlendirirsek 3 puan zor değil.kendi evinde rezil olmussun, dogru dürüz sutun yok, simdi deplasmanda mi sut bulacazbide güya fatih terim atak futbolu oynatiyor diyorlar ya
bam bam bam vur yukari, yap orta kimse de demiyor ki, aga Hakan Sükür yokki takimda hala ne 1999 futbolunu oynatmaya calisiyorsun