ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

c024.gif

Bazen şuradaki saçmasapan tartışmalar insanı öyle bayıyor ki.

sent via GSC

Tatava yapmaya gerek yok.

Schalke ağır favori bu maçta. Banko bir. Beraberlik Schalke oyuncuların becereksiz ve musleranın gününde olmasına bağlı bir durum.

Tatava yapmaya gerek yok.

Schalke ağır favori bu maçta. Banko bir. Beraberlik Schalke oyuncuların becereksiz ve musleranın gününde olmasına bağlı bir durum.

Bence yeneriz ya başımızda imparator var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence yeneriz ya başımızda imparator var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başımızda mourinho ferguson klopp üçlüsü olsa aynı düşüncede olurdum açıkçası.

Kadron eksik olduğu gibi inanılmaz yetersiz. Tudorun kadro mühendisliği çok iyidi demi recep...

Dün udinese Milan maçını izledim. Adamı okadar övdüki (!) yabancı spikerler gurur duyardın kesinlikle.

fernando oynarsaki bence oynamali artik. en iyi futbolumuzu porto macinda oynadik. orta 2 li donk fernando idi. gecen sene derbileride bu2 liyle oynadik basarili olduk. artik zamani geldi. ndiayede forvet arkasina cekilmeli artik. ndiayenin 8 no da inanin fazla bir katkisi yok sadece kosusturuyor. oda bilincli degil. biz bu herifi zincirlemisiz bir bolgeye verim vermesini bekliyoruz. ndiayenin artik zincirleri acilmali

kalede dübel varmıs gene, şut vurabilirsek kazanırız diye düşünüyorum

Schalke Teknik Direkörü Domenico Tedesco: ''Galatasaray maçında kalemizi yine 22 yaşındaki Alexander Nübel koruyacak, kendisine güvenimiz sonsuz.''

fernando oynarsaki bence oynamali artik. en iyi futbolumuzu porto macinda oynadik. orta 2 li donk fernando idi. gecen sene derbileride bu2 liyle oynadik basarili olduk. artik zamani geldi. ndiayede forvet arkasina cekilmeli artik. ndiayenin 8 no da inanin fazla bir katkisi yok sadece kosusturuyor. oda bilincli degil. biz bu herifi zincirlemisiz bir bolgeye verim vermesini bekliyoruz. ndiayenin artik zincirleri acilmali
Bu mac icin diyorsan maalesef yok.

Schalke Teknik Direkörü Domenico Tedesco: ''Galatasaray maçında kalemizi yine 22 yaşındaki Alexander Nübel koruyacak, kendisine güvenimiz sonsuz.''
he he öyle olur. Nübel galiba Fährmanni yedege atti gibi. Ligde'de manyak isler yapiyor

kendi evinde rezil olmussun, dogru dürüz sutun yok, simdi deplasmanda mi sut bulacaz :D bide güya fatih terim atak futbolu oynatiyor diyorlar ya :D bam bam bam vur yukari, yap orta kimse de demiyor ki, aga Hakan Sükür yokki takimda hala ne 1999 futbolunu oynatmaya calisiyorsun

kendi evinde rezil olmussun, dogru dürüz sutun yok, simdi deplasmanda mi sut bulacaz :D bide güya fatih terim atak futbolu oynatiyor diyorlar ya :D bam bam bam vur yukari, yap orta kimse de demiyor ki, aga Hakan Sükür yokki takimda hala ne 1999 futbolunu oynatmaya calisiyorsun
belli olmaz. rakip istanbula 1 puan için gelmişti sonra baktı bizde bi iş yoksa saldırmaya basladı. orda ise kazanmaya oynayacaklar porto deplasmanı gibi bişey çıkabilir karşımıza. değerlendirirsek 3 puan zor değil.

su ahmet calik in business ya da first class mevkiine nasil yakismadigini , egreti durdugunu goruyorsunuz

Galibiyet neydi?

Geri
Üst Alt