ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Lan maloğlumal Serdar, neden linnes' pas atmıyorsun, o uyduruk topa basıp bir halt olmayacak tarafa dönme hareketini yapıp duruyorsun. Yok ya Galatasaray futbolcusu değil bu, savaşçıymış. Vur gitsin lan kornere, kalede bir mal var.

Takımın berbat olmasından farklı olarak olm Muslera napıyon lan sen.Her maç en az 1 tane satıp gol yediriyorsun yada saçma sapan penaltı yaptırıyorsun.Antalya maçındada kırmızıydı hareketin.Kafanmı iyi nedir senin.Serdar adamın önüne geçmiş sen topa çıkıyorsun çapraz yerde.Bu takımdan bir bok olmaz o ayrı konu.Bence direk 4.olalım.Uefa dada bir bok yiyemez bu takım yorulduğumuzla kalırız.

Kötü oynamıyoruz ama Ronaldo sonrası Real gibiyiz işte. Pozisyona giriyoruz ama atamıyoruz bir türlü. Takıma forvet almayanların suçu.

Yahu forvet yok diyip durmayin yahu farkli birsey goruyor muyuz? Gormuyoruz sinanda sinan. O mala tahammulum yok artik velev ki bir pozisyonda daha kacirsin kufurun muhattabi olacak adam belli. Ha unutmadan 75.dakikada selcuku oyuna al sakin gec kalma tamam mi.
Cumadan beri agliyoruz neymis garryde disipline gidecek diye badou ve donka verilecek tum cezalar 3le carpilip bu mala verilsin artan cezalae ise sinan denen beyinsiz mahlukata verilsin. Ahh hoca ahh daha baska birsey demiyorum kendine yazik ettin su gruba da yazik ettin

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acilen Feghouli oyuna girmeli takımda Belhanda harici hücum yapmayı bilen adam yok hepsi eşek gibi koşuyor sadece futbol iqsu yüksek adam lazım sahaya

Ya takım son vuruş çalışması yapmiyo mu anlamadım. Bu Rodriguez niye zicmaya başladı ilginç. Sinana diyecek laf yok zaten ulan belli bu sene forvet oynayacaksin. İnsan hicyoktan rezil olmamak için iki gol vuruşu çalışır adam günden güne daha kötü hale geliyor. Kötüsü yerine oynayacak adam yok. Fatih Terim e laf ediyor millet te bence adam iyi bile idare ediyor bunlari. Adam baş bağırdı bana stoper alın forvet alın hatta 2 forvet dedi. Neden olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Eski bir laf ama atanin tutanin iyi değilse şampiyon olamazsin

we love you we love you we love you
and when you play
we drink bleach we drink bleach we drink bleach
cuz we support the saray the saray the saray
and that is the way we like it we like it we like it

berabere bitse bile gruptan çıkma şansımız yüksek ama çelimsiz sinanla nasıl olacak bu iş garry desen zam alınca bir yerleri kalkmış devre arası okutsunlar kim olursa

Bu takimin gol atmasi mucizelere bagli.

Belki kendi kalelerine atarlar.

Sinanin gol atma ihtimali ile benim istanbulda mac seyredip gol atma ihtimalim ayni! :(

santrafor santrafor santrafor

vasat bir santraforumuz olsa bile şu gruptan çıkardık:mad:

Muslera macin ismi buyudukce sacmaliyor

Ligde bir cok macta kurtarici ama dunya kupasi olur sacmalar , sampiyonlar ligi olur sacmalar , derbi olur sacmalar
Geçen hafta evimizdeki maçta Muslera olmasaydı fark yiyorduk

Bu maça kadar 3 maçta 1 gol yemiş Muslera ve Şampiyonlar liginde zirveye oynuyordu bu konuda Şampiyonlar ligi olur saçmalar demen yanlış reis sadece evizimdeki S04 maçında değil birçok maçta kurtardı bizi Muslera ...

Olacaklar belli, bi mok oynamis gibi gözüküp aslina bi mok oynamadigiz belli olacak ikinci devre. Üzerine de 60 da ikinci golü yeriz, 3-0 maglup oluruz. Rezil kepaze herifler. A dan z ye.

Forvette soför abdurrahim oynasin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lan maloğlumal Serdar, neden linnes' pas atmıyorsun, o uyduruk topa basıp bir halt olmayacak tarafa dönme hareketini yapıp duruyorsun. Yok ya Galatasaray futbolcusu değil bu, savaşçıymış. Vur gitsin lan kornere, kalede bir mal var.
Serdar'ın Linnes'e bilerek pas atmadığını bir ben mi görüyorum?

Hayaller

Muslera
Mariano Cahill Serdar Nagatomo
Fernando N'diaye
Onyekuru Emre Rodriguez
Modeste

Birde mecburen çıkan 11'e bak yönetimin yatacak yeri anlatacak yalanı yok

Önceki dörtlünün oyun zekasını toplasak Feghouli'nin çeyreği etmez, ayrıca takımda düzgün şu atan tek adam. O adam ipe ipe oynayacak bir şekilde, ne yapıp edip kazanmak zorunda yoksa yine kendini kovdurur hoca. Bok gibi oynayan Sinan'a 800 tane şans vermeyi biliyor gayet.

Geri
Üst Alt