ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

İlk defa eforlu oynuyoruz ama gerek hücumdaki iq sıkıntısı gerek savunmanın klasik dağınıklığı yüzünden işe yaramıyor.

Bitane sneijder vardı elimizde onu da el birliğiyle yok ettiniz takımda kaleyi tutturabilen oyuncu yok

Şutu olmayan Point Guard gibi. Boş bıraksan da iş yapmayacağını biliyorsun. Önde top yapıyor yapmıyor değil ama paslarının şiddeti kötü ve hücumu hiç yok. Top adamın ayağındayken gram heyecanlanmıyorum, çok boş alan olursa sadece. Onu da atsın bir zahmet beklenti öyle bir duruma geldi ki zaten enteresan. Selçuk'un oynadığı son seneler gibi, olumlu ne yapsa göze batıyor o kadar indirdi ki dibe.

Eline saglik . Ancak bu kadar iyi anlatilir belhanda denen çapsız!

Sutu yok, pasi yok, asisti yok adam takimin guardi ve en cok para alanlardan ! :(

Feghouli dakika 83 de oyuna girer bence.

2.golü yemeden oyuncu degistirmez hoca feguliden zaten tiksiniyor o yüzden sinan cıkmaz.

Bu fiziksel çalışmaları kim yaptırıyor? Ndiaye kas kütlesine dönüşmüş; esnekliği, hızı ortada yok. Şuanda sahanın en sıradan oyuncusu durumunda. Bir kere dribling yapmaya kalktı gidemedi saçma bir pas hattı ( spikerin hatasını telafi etti dediği pozisyon)

Bizden kim gol atacak allahaşkına, şampiyonlar ligi bitti. Artık lige odaklanmaliyiz. Albayrak ve Cengiz ikilisi bir forvet alamadı sonuç bu. Aynı halti Ronaldo sonrası Real yedi onlar da maç kazanamama gol atamama rekoru kırdı.

Yerini doldurmazsan sonuç budur

Bu takıma 1 tane forvet alamayan yönetime yazıklar olsun. Kiralık bile olsa 1 tane alsaydık. İnsanın içi sızlıyor şu berbat Schalkeyi bulmuşuz ama forvet yok. Yenersek mucize olucak bu kısır hücum hattına rağmen.
inan ki bi forvetimiz olsaydı portoyu da feneri de yenmiştik.takımda forveti bırak gole yakin skorer tek bi adam yok.

Açıkçası forvette Sinan ve Rodriguez denen iki sığır varken

Ben bu takımın gol atacağına inanmıyorum

Oyuncuların genelinde, haftadan haftaya daha da belirginleşen performans düşüklüğü ve özgüven kaybı görüyorum. Bir tane bile futbolcunun formu yükselmez mi?...

Zaten bireysel yetenek bakımından kısıtlı, organizasyon yeteneği düşük bir kadro var elde, sezon başından bilindik bir durum. En az rakipleri kadar koşup mücadele edemezse hiçbir hedefe ulaşılamayacağı çok açık. Tam da o noktada dökülüyor takım. Hocanın her şeyi bırakıp bu durumu düzeltmeye bakması lazım; kondisyoner-yardımcı TD vs, her neyse?. Yoksa olası birkaç nokta transfer de kurtaramayacak sezonu...

Bu gruptan çıkamamak başarısızlıktır.Yönetim yavaş yavaş istifaya davet edilmeli.Geldikleri günden bu yana yaptıkları tek iyi şey yok.Porto ve Schalke üst turda kimle karşılaşırsa karşılaşsın 5 lik olacaklar.Ve biz bu takımlar ile başa çıkamıyoruz daha...

Oyun herşeye gebe. Farka da gidebilir kazanadabiliriz. Rakipte bizde çok pozisyon veriyoruz. Cl inde şu ilk yarı pozisyonlarını değerlendirmemiz lazımdi. Porto macinda da yaptık bu hatayı 3 puana mal oldu. Umarım ikinci yarı bulduklarimizi atar 3 puanla döneriz.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sinan 13 maç oynamış 1 golü var. Bu adamla olmuyo daha hala ne ısrarı bu. Muğdatın bundan neyi eksik. Muğdat 13 maç oynasın 4-5 tane atmasa ne olayım. Sinan bu ülkedeki en kötü forvettir buna eminim.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt