Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1
Allah kahretsin 5 adam bir kişi bıraktı öylece ********************* beyinsizleri. Bı zik olmaz bu mallardan. Kimse Fatih terime laf etmesin. Kapattım sokarım böyle işe. Devre arasına kadar futbolu donduruyorum.
Her mac biri yüzünden gol yiyoruz
Bulduğumuz pozizyonlarıda atamıyoruz peki neden çunkü GOLCÜ YOK
Hal böyle olunca aslında Galatasaray'ın niye böyle olduğu çok açık
Ömer'e iki kişi baskı yapsın, yüz topun doksanını kaptırır. Her maç verdiği 3-4 tane %100'lük pozisyon var. Artık sinirlenemiyorum bile, inanılmaz kabullendim takımın durumunu.
korneri normal kullanamıyoruz özürlüyüz bide verdiği adam ömer sonra belhandanın rakibe çalışması klasik oldu buyur hoca al sana ömer ne diyim kime kızıyım bilemiyorum her maç eziyet oldu milyonları cebe indirip keyif yapıyolar bizim uykularımız,keyifimiz kaçıyor..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.