ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Ulan elin Akhisarlısını alıp Ş.Ligi maçında oynatırsak olacağı bu.

Alın biz atamıyoruz siz atın dedik. Böyle goller yemeye devam edeceğiz. Malzeme bu

Ömer amele sümüğü gibi yerde yuvarlanmaktan başka bir boka yaramıyor. Bunun CL'de oynamasına izin veren UEFA'Nın da allah belasını versin.

Allah kahretsin 5 adam bir kişi bıraktı öylece AMK beyinsizleri. Bı zik olmaz bu mallardan. Kimse Fatih terime laf etmesin. Kapattım sokarım böyle işe. Devre arasına kadar futbolu donduruyorum.

Omerle pek ilgisi yok. Defans 4 kisi ile icerideki 1 oyuncu hizasinda. Disaridaki oyuncuyu kapatan yok.

Serdar Aziz kayiyo falan.

Stopersiz, 10 numarasiz, fernandosuz, santraforsuz bu kadariz.

Stambouli Sane Nastasic bütün ikili mücadeleri kazanmislar

Muslera
Ömer
Belhanda

Her mac biri yüzünden gol yiyoruz
Bulduğumuz pozizyonlarıda atamıyoruz peki neden çunkü GOLCÜ YOK
Hal böyle olunca aslında Galatasaray'ın niye böyle olduğu çok açık

Ömer'e iki kişi baskı yapsın, yüz topun doksanını kaptırır. Her maç verdiği 3-4 tane %100'lük pozisyon var. Artık sinirlenemiyorum bile, inanılmaz kabullendim takımın durumunu.

korneri normal kullanamıyoruz özürlüyüz bide verdiği adam ömer sonra belhandanın rakibe çalışması klasik oldu buyur hoca al sana ömer ne diyim kime kızıyım bilemiyorum her maç eziyet oldu milyonları cebe indirip keyif yapıyolar bizim uykularımız,keyifimiz kaçıyor..

Bizim için en iyisi Avrupa defterini komple kapatmak

Çünkü bu leş takım ancak ve ancak haftada bir maç ile ligi zor götürür

Aslinda terime mustehak , iyi oluyor iyi

Inatlas sen daha omerle sinanla oyna , daha cok tikarlar boyle soldan kaleye

Rodrigues'in mabadanı bu kadar kaldırırsak olacağı buydu. Adam kendini bir anda üst düzey kanat sanmaya başladı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt