ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Bana da öyle geldi. Valla ben bu maçla birlikte ümidi bıraktım artık, yenildik diye değil ha yanlış anlaşılmasın görüntüden çok net anlaşılıyor bir bok olmayacağı. TDsinden, kalecisine, kalecisinden yönetimine bir şeylerin ters gittiği çok açık.

Mehmet üstadım gerçekten çok açık görülüyor yani

Hoca müdahale etmiyor bu duruma

Bizim tanıdığımız bildiğimiz Fatih hoca değil bu

Kendi de inanmıyor galiba bir takım şeylere

Veya bizim bilmediğimiz daha farklı bir şeyler var

Ama sonuçta var yani

Gecen sene bjkye fln laf ediyordum boyle kura mi olur diye bu grupta o bjk 18 puan fln toplayacakti herhalde

Benim kizdigim su . Bu degisiklikleri , bu kondusyonsuzlugu baska biri (illa tudor degil) verse , o td yi 3 mac tutmazsiniz takimin basinda

Terim olunca murid gibi olanlar var , isyanim bir tek bu tip kisilere

Moralim bozuldu ya la. Allah belanızı versin.

Buyur cok begenilen mariano nun hali , bu ayni adam gecen sene neydi bu sene ne

Kime kizalim kardesim , floryadaki cayciya mi

UEFA 1 yıl men cezası verirse pek de üzülmeyeceğiz gibi görünüyor, gidişata göre. Söylemesi bile acı ama işte...

Sampiyonlar liginin en kolay grubundan cikamadik yaziklar olsun.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu vasat takıma 2-0 geriye düşüp ceza alanlarına girememek utanç verici.. 10 saat oynansın maç bu ruhsuz ordusu yine gol atamaz.. Koca takımda tek 1 tane iyi oyuncu yok şu takımı başakşehir de 8jk de elek ederdi.. Şlde 10 yılda 1 denk gelecek grupta 4 maçta havlu atarak büyük bir başarı elde eden tüm ruhsuzların bir an önce defolması dileğiyle

4. olamıyor muyuz direkt bu takımın Avrupada maç oynaması çok lüks ligde bile yetmez bu takım

Tamam da birader sen veya ben mi kondusyon verecegiz takima ?
Tamam hocanın görevlerinden biridir bu eyvallah ama kim ne derse desin ben Fatih hocanın bu kadar amatör olabileceğine inanmam. Mantığa aykiri. Adam kaç yıllık hoca. Zamanında takımlarının nasıl koştuğunu biliriz. Demekki bu takımdaki futbolcularda bir sorun var. Hoca kondusyon versede olmuyor işte. 2 senedir aynı sorun var. Tudor zamanında da vardı. Kırılgan bir takım. Bir forvet ve iyi bir stoper çok şey değiştirirdi diyorum çünkü kırılganlığı arttıran sebepler var. Bak bugün içeri bir tane orta açılmadı. Kanattan bir top pas gelmedi. Sebebi anlaşılır değil mi golcü yok. Hoca da mecbur kanatları ikili oynatıyor ki hem pozisyona girsinler hemde kanadı kullansınlar. Bunu yapınca mecbur beklerini de sıkça cikartacaksin ileriye. Şans birde üzerine önemli 2 oyuncumuz sakat. E insaf artık. Pozisyona giremezsen mecbur ikide bir atak yersin. Yani uzun lafın kısası hocanin elinden daha fazlası gelemezdi. Adam stoper - forvet - sol bek istedi. Sorunumuz ne aynen stoper - forvet ve nagatomo gidince bak ne oldu soldan iki gol yedik fener maçı da cabası. Suç yönetimin. Hiç yoktan ben böyle görüyorum

Şaka bir tarafa ah alındığını düşünsem de pozitivist düşünen biri olarak sonuçta ah vah olaylarına ben de inanmam. Ligde bir yere kadar umrumda değil de en azından CL'de renk katan bir takım olmalıydık.
Baya renk kattık aslında, ŞL seviyesinde olmayan takımların g..ünü kaldırdık. Taraftarları 1 maçlığına da olsa takımlarını iyi sandılar. :)

Geri
Üst Alt