Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.710
- 8.534
- 1.933
Bir mağlubiyet de hafta sonu kayseride gelir
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar haklısın ki...Adamin oyun plani yok ki , yaptigi tek sey "ucta sinan olmadi belki mugdat bugun gunundedir" diye zar atmak
Insanda biraz oyuncu degisikligi kadar taktik hamle , oyuna mudahale cinsleri olur
Selcuktan ne bekliyorsun ya ? Derbide ne ise yaradi da CL de yarasin
Magirusçu değil miydi o?Otobüs şöförü Abdürrahim nerede acaba kriz mi geçiriyor
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muğdat ı genellikle koşarken görüyoruz.
BERkayeKİN
Allah aşkına kondusyonu hoca alıyor para ile dağıtıyor futbolculara böyle mi yahu?
Biraz mantıklı olalım yillarin tecrübesi bir teknik direktör takımını hemde şampiyonlar ligi varken kondusyonsuz birakirmi ? Burda bu saçma fikir insanların aklına yatiyorsa diyecek birşey bulamıyorum. Ama hoca elinden geleni yaparda futbolcu yatmayı adam akıllı kondüsyon depolamamayi seçerse ki rehavetten de olur bu. Burda hocaya nas suç bulursunuz anlayamıyorum
yat uyu abiciğim bu takımdan bir yol olmaz,terim da formsuz olunca böyle oluyor işte...Sabah işe gideceğiz bu saate kadar uykusuz kalıyoruz,sahada ki ruhsuzlar top oynayacak diye. Yazıklar olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok mantıklı bir yorum. Başkada şansımız yok zaten. Ama bu kulübü ne zaman adam gibi birileri yönetecek bilmiyorum. Ne futbolcu satabiliyolar ne alabiliyorlarSezon başından beri söylüyorum
Bizim için bu sene lig şampiyonluğu daha önemli
En az 2 sene daha şampiyon olmalıyız
Cl için kadro kurmak daha sonraki hedefimiz olmalı
Papaz bu sefer pilavı yemedi, ve görünen o ki yemeyecek ne yazık ki. Dönüşüm şart ama para onu yapacak para yok. Bir bardak soğuk su içmenin tam zamanı, sezon bitmiş.
Ben Rodrigues'i geçen sezonda beğenmiyordumDaha gecen sezon takimda en iyi performans gosteren Rodrigues ken bunu demen mantikli gelmiyor bana. Rodrigues CL seviyesine yetersiz gelebilir ama ligimiz icin gayet yeterli bir oyuncudur. Zaten bu takim genel olarak kalitesiz ve CL icin yetersiz suan. Bunu bir iki oyuncu uzerinden yorumlaman dogru degildir. Rodrigues'in gecen sezon yaptiklari ortada.
konuş dostum ilah mı bu adam eleştirilemez mi, bu sezon gerçekten kötü kararlar veriyor,ölmüş selçugu her maç oyuna alması bile gitmesi gerektiğinii gösteriyor...Fatih Terim karşıtlarını sindiremeyeceksiniz lan, istemiyoruz olm işte istemiyoruz. Yaptığı her yanlışa kılıf buluyorsunuz, siz Galatasaraylı mısınız lan ?