- 19 Mart 2014
- 29.463
- 30.923
- 2.718
Belhandanin olduğu her maçı kaybederiz. Bu takım gördüğüm en rezil takım maalesef kapattım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah işe gideceğiz bu saate kadar uykusuz kalıyoruz,sahada ki ruhsuzlar top oynayacak diye. Yazıklar olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah aşkına kondusyonu hoca alıyor para ile dağıtıyor futbolculara böyle mi yahu?Hayir yahu hayirr . O acidan demedim zaten . Stoper alinacakti dendi , ona cevap verdim
Maicon vardi bu takimda , demek ki artik maicon a ek olarak daha iyisi var
Sadece gomis olayini yonetime yikacaksak yikarim
Bunca sakatlik formsuzluk , mariano garry nin hali ne , feghouli nerde , bu degisiklikler ne , omer kimdir
Kondusyon ? Bunlarla yonetimin ne alakasi var ya
Ya omeri hic bir sekilde almayacaksin oyuna , hic bir kosulda
Adam sol ayakli olabilir ama hic bir durum ve ahvalda bu takimda oynayamaz , adam yoksa da oynayamaz
Fb macinda da dedim bunu , iki mactir icimize etti
Tamam yine adam yokken yine omer oynasin kayseri de 3 ler o kanattan , siz de "napsin adam yok" dersiniz
Oynamayacak kardesim omer , bu kadar basit , oraya mevkisi sol bek olmayan ama kaliteli bir adam koyarsin omer kadar zarar vermez
Adam rusya macinda milli takimi , derbide ve cl de GS yi yakti
Ayrica selcuk girdi gireli nadiren girilen pozisyonlar da bitti , orta sahada top gezdiriyoruz
Biz sabah uykusuz işe bu ruhsuz kopeklerde sabah mac basi aldiklari parayi saymaya gidecek ya bunu hazmedemiyorum
Papaz bu sefer pilavı yemedi, ve görünen o ki yemeyecek ne yazık ki. Dönüşüm şart ama para onu yapacak para yok. Bir bardak soğuk su içmenin tam zamanı, sezon bitmiş.Feghouli girenler ve hatta çıkanların yaptığı neyi yapamaz biri bana söylesin?
Tamam adamı göndermek için mobbing yaıyorsunuz da bari CL maçlarında iddiasızken sahaya sürün de piyasa filan yapar şansla filan atacağı golle. Siz de kurtulursunuz o da.
Fatih amcasıyla birlikte kredi kartlarına anca yetişiyorlardır.Selçuk akşam sporunu yaparak 25 bin euroyu yine cebe attı. 3 milyon euro yıllık ücreti yetmiyor tabi
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karsimizda bizim kadar rezil bir takim bulursak biz de yapariz elbet neden olmasin ?
Daha gecen sezon takimda en iyi performans gosteren Rodrigues ken bunu demen mantikli gelmiyor bana. Rodrigues CL seviyesine yetersiz gelebilir ama ligimiz icin gayet yeterli bir oyuncudur. Zaten bu takim genel olarak kalitesiz ve CL icin yetersiz suan. Bunu bir iki oyuncu uzerinden yorumlaman dogru degildir. Rodrigues'in gecen sezon yaptiklari ortada.Donk, Rodrigues gibi Hollanda liginde bile işe yapamamış adamlardan bizim takımda iyi oynamalarını beklemek saçmalık