İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
#bukenetlenmişhalimizmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligde gittiBu seviyeler icin kadromuz cok yetersiz, bunu kabul etmemiz gerek. Uzulecek bir durum yok o yuzden. Lige konsantre olup diger maclari bos vermek gerek.
Sen kimsin LAN benim Fenerli olduğumu iddia ediyorsun hadsiz
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
valla premier lig takımlarından liverpool ve tottenham schalkeden daha kalitesiz psv ve kızılyıldıza karşı önce bir gol atsınlar komaya sokmadan önce yediler dünyanın kuponunu.2 takım da 40-45 metrede top oynuyor nerdeyse
premier lig takımı gelse schalkeyi komaya sokar
ne olacak kovulacak mı?
Onu Fener macinda dusuneceklerdi. Yapacak bir sey yok malesef.Ligde gitti
Oynatacak adamın yok
Al Selçuk evladını, Ömer göbeklisini ayak tenisi takımında oynat.Fatih Terim İstifa ! Galatasaray'ı gerçekten seven herkesin destek vermesini bekliyorum. yaptığı değişikliklerle 30 milyon taraftarla dalga geçen bu herifin antremanda kovulmasını nasıl bekliyorum bilemezsiniz. Ama Ünal başkan gibisi yok, kukla Cengiz var. O yüzden istifa !
Lan sakatlandı Linnes algı yapıp durma
Ya linnes sakatlanmissa
Onu Fener macinda dusuneceklerdi. Yapacak bir sey yok malesef.
Ya omeri hic bir sekilde almayacaksin oyuna , hic bir kosulda
Adam sol ayakli olabilir ama hic bir durum ve ahvalda bu takimda oynayamaz , adam yoksa da oynayamaz
Fb macinda da dedim bunu , iki mactir icimize etti
Tamam yine adam yokken yine omer oynasin kayseri de 3 ler o kanattan , siz de "napsin adam yok" dersiniz
Oynamayacak kardesim omer , bu kadar basit , oraya mevkisi sol bek olmayan ama kaliteli bir adam koyarsin omer kadar zarar vermez
Adam rusya macinda milli takimi , derbide ve cl de GS yi yakti
Ayrica selcuk girdi gireli nadiren girilen pozisyonlar da bitti , orta sahada top gezdiriyoruz