ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Abdürrahim Albayrak ve Mustafa Cengiz konuşsanıza nerelerdesiniz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

recep,celil şu selçuğun yaptığı neyi yapamıyor ya çok merak ediyorum,suç biraz da bizde bu oyuncuları çok büyüttük,bu oyuncuların yeteneği bu kadar işte...

Selcuk girdi tam batirdi oyunu tebrikler fatih hoca

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 takım da 40-45 metrede top oynuyor nerdeyse
premier lig takımı gelse schalkeyi komaya sokar

Bu seviyeler icin kadromuz cok yetersiz, bunu kabul etmemiz gerek. Uzulecek bir durum yok o yuzden. Lige konsantre olup diger maclari bos vermek gerek.

bu kadro dursun un kazığı mariano belhanda hepsi gamsız gamsız oynuyor bu yönetimde iyi olmayan kadroyu iyice beter etti

Kaç maçtır kazanamıyoruz, devre arasına kadar da zor maç kazanırız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan daha beş gün önce sahada yapılmayan kalmadı. Maç bitti kavga çıkardılar. Tüm basın ağzına ne gelirse söyledi, üzerinizden küme düşme hattındaki takımı kurtarma operasyonları yapıldı. MHK'sı, federasyonu türlü türlü haksızlıklar yaptı. Hocanıza "Kabadayı" dediler. Azıcık da mı gururunuz yok be. Şu maçta bile çıkıp köpek gibi oynayıp, kenetlenip, deli gibi mücadele etmeyeceksiniz de ne zaman edeceksiniz. Bu maçta da oynamadınız, ite köpeğe konuşma fırsatını bir kez daha verdiniz, tüm yapılanları ağızlarına tıkamadınız ya, hepinizin cehennemin dibine kadar yolu var.

Yönetim forvet almadida, ama onlarmi hocaya rezil ve nerdeyse rakip icin oynayan Ömeri ve Selcuku oyuna al diyor?

güzel tarafı fark yemedik kötü tarafı uefa belasından kurtulamıyacaz malesef

Fatih Terim İstifa ! Galatasaray'ı gerçekten seven herkesin destek vermesini bekliyorum. yaptığı değişikliklerle 30 milyon taraftarla dalga geçen bu herifin antremanda kovulmasını nasıl bekliyorum bilemezsiniz. Ama Ünal başkan gibisi yok, kukla Cengiz var. O yüzden istifa !

Yahu yonetim adam almadi tamam , gomis de gitti tamam .. 1 adam azaldik yahu

Yonetim mi oynatmiyor gecen seneki stoper maiconu , feghouli yi ya da yonetim mi sakatladi fernandoyu emreyi yutoyu

Gecen sene bu takim nasil sampiyon oldu o zaman bu kadroyla

Ustune onyekuru ile emre geldi , daha ne olacakti bu maddi sartlarda

Su marianonun vs haline bak , bunda da mi yonetim suclu , birakin ya

Maicon ozan dan iyi ise sana göre bence maç filan izleme yorumda yapma bilader.

hoca,yaz döneminde yabancı grubunun tamamını bence göndermek istedi ve sorunlar yaşadı başka mantıklı acıklaması olamaz.

Geri
Üst Alt