ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

bakın mac sonu muhabir denen sümüklüler göt korkusundan gene soru soramıyacak

Muğdat ı genellikle koşarken görüyoruz.

BERkayeKİN

Rezil dediğimiz schalke pas manyağı yaptı bizi
Bu takım ptt ligi seviyesinde

Ya omeri hic bir sekilde almayacaksin oyuna , hic bir kosulda

Adam sol ayakli olabilir ama hic bir durum ve ahvalda bu takimda oynayamaz , adam yoksa da oynayamaz

Fb macinda da dedim bunu , iki mactir icimize etti

Tamam yine adam yokken yine omer oynasin kayseri de 3 ler o kanattan , siz de "napsin adam yok" dersiniz

Oynamayacak kardesim omer , bu kadar basit , oraya mevkisi sol bek olmayan ama kaliteli bir adam koyarsin omer kadar zarar vermez

Adam rusya macinda milli takimi , derbide ve cl de GS yi yakti

Ayrica selcuk girdi gireli nadiren girilen pozisyonlar da bitti , orta sahada top gezdiriyoruz

mesala kim sinan bey. yedek kadrodan KALİTELİ kimi koyarsın???

Maicon ozan dan iyi ise sana göre bence maç filan izleme yorumda yapma bilader.

Hayir yahu hayirr . O acidan demedim zaten . Stoper alinacakti dendi , ona cevap verdim

Maicon vardi bu takimda , demek ki artik maicon a ek olarak daha iyisi var

Sadece gomis olayini yonetime yikacaksak yikarim

Bunca sakatlik formsuzluk , mariano garry nin hali ne , feghouli nerde , bu degisiklikler ne , omer kimdir

Kondusyon ? Bunlarla yonetimin ne alakasi var ya

İlk yarı yine iyidik. İkinci yarı yapılan değişikliklerle takım tamamen bitti. Şu an izlenecek gibi değil. Maç iki gün devam etse gol atabilecek depil, pozisyon bulabilecek halimiz yok. Değişiklikleri hiç anlamadım hemde hiç.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sadece bizimkilerin kayması tesadüf olamaz heralde :) daha krampon seçimi yapamayanlardan düzgün kadro ve düzgün oyun bekliyoruz izlemeye gerek yok bu iki oldu maç bitmeden kapatıyoruz artık siz instagramda kenetlenin..

Bariz bir problem var.Bu oyuncular bu kadar kötü oynayamaz.Ya paralarını alamıyorlar ya takım için gruplaşma ya da teknik heyetle tüm bağları kopmuş.Bu kadar ruhsuzluk fazla.

Selcuk girdi futbol diye birsey kalmadi

Adam Feghouli'yi almadı la yine adfatsdf. Yemin ederim komik bile değil gülünç sadece. Teknik direkötürlüğü bırakacak 2-3 seneye hala oyuncuya takma huyundan vazgeçemedi. Kindarlıktan ölecek hoca eceliyle değil bu gidişle. Naptı bu adam sana acaba.

Sezon başından beri söylüyorum

Bizim için bu sene lig şampiyonluğu daha önemli

En az 2 sene daha şampiyon olmalıyız

Cl için kadro kurmak daha sonraki hedefimiz olmalı

Sabah işe gideceğiz bu saate kadar uykusuz kalıyoruz,sahada ki ruhsuzlar top oynayacak diye. Yazıklar olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maci unutalim kayseri macina bakalim dicem de kayseri macinada bakamiyoruz ki adam kalmadi. zaten takimda nagatomo linnes den baska adam varmiydi ki diye sorarlar adama

Neyse biliyorduk zaten böyle olacağını açıklamaların gazına geldik. Rezil bir kadromuz var, hiç öyle geçen sene öyle demiyordunuz vs demeyin, bu takım geçen sene avrupada test edilmemişti.

Takımın ne kadar defolu olduğu sakatlıklarda görünür hale geliyor, santraforsuzluk vs de eklenince iyice her şey kabak gibi meydana çıktı.

Kadro yeniledik, müthiş dönüşüm falan laflarına geçen senede katılmıyordum zaten. Eşek yükü parayla gözden düşmüş topçuları aldık sonuç bu işte.

Hoca formsuzdur, santrafor alınmamıştır falan bunlarda etkili muhakkak ama bunlar kadromuzun rezil olduğunu söylemeye engel değil, bir de bunlara bilmem kaç yıllık kontrat yapıldı anasını satayım insan hayattan soğuyor.

Oyuncuların yarısı sakat, takım şampiyonlar liginde koşma sıralamasında sonuncu, takımın ne oynadığı belli değil, oyuncular koşucak dermanı yok, geçen seneden 1 oyuncun yok 1 oyucu farkıyla bu kadar hiç bir takım etkilenmez kimse masal anlatmasın, ki gomezde ikinci yarı nasıl düşüşe geçtiğini hepimiz gördük bu takımı hoca sene başında iyi hazırlayamamıştır net.
Yazın bol bol piknik yaptılar belliki.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Donk, Rodrigues gibi Hollanda liginde bile işe yapamamış adamlardan bizim takımda iyi oynamalarını beklemek saçmalık

Geri
Üst Alt