ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Bir mağlubiyet de hafta sonu kayseride gelir

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim Linnes ve Omer Bayram degisikligi yaparak maci satmistir Acik ve NET.

35 dkdır maçın bitmesini bekliyoruz, bravo hoca yaptığın değişikliklerle her maçın anasını ağlatmaya niyetlisin. İnşallah idmanda kovulduğun günler geri gelir.

Arkadaşlar bir de şu argümanı bırakın artık

Kadroda isim yok kimi koyacak diyorsunuz

Fatih hoca bir fb derbisine nasıl Emre’yi koydu

Bakın Ozan’ı nasıl monte etti takıma

Yapmak isterse yapar bunu anlayın artık

Hocada salmış görün bunu artık

- TFF
- ocak ayinda yeni oyuncular gelecek
- bazi oyuncular hangi takimda oynuyorlar farkinda degiller (ayni oyuncular Kayseri macinda ilk 11de)
- kenetlenendik
- ...

Allah aşkına kondusyonu hoca alıyor para ile dağıtıyor futbolculara böyle mi yahu?
Biraz mantıklı olalım yillarin tecrübesi bir teknik direktör takımını hemde şampiyonlar ligi varken kondusyonsuz birakirmi ? Burda bu saçma fikir insanların aklına yatiyorsa diyecek birşey bulamıyorum. Ama hoca elinden geleni yaparda futbolcu yatmayı adam akıllı kondüsyon depolamamayi seçerse ki rehavetten de olur bu. Burda hocaya nas suç bulursunuz anlayamıyorum

Tamam da birader sen veya ben mi kondusyon verecegiz takima ?

Sezon başından beri söylüyorum

Bizim için bu sene lig şampiyonluğu daha önemli

En az 2 sene daha şampiyon olmalıyız

Cl için kadro kurmak daha sonraki hedefimiz olmalı
Çok mantıklı bir yorum. Başkada şansımız yok zaten. Ama bu kulübü ne zaman adam gibi birileri yönetecek bilmiyorum. Ne futbolcu satabiliyolar ne alabiliyorlar

Papaz bu sefer pilavı yemedi, ve görünen o ki yemeyecek ne yazık ki. Dönüşüm şart ama para onu yapacak para yok. Bir bardak soğuk su içmenin tam zamanı, sezon bitmiş.

Abi kadro belki başka bir grup için yetersiz olurdu ama şu Schalke ve Lokomotif'in olduğu grupta çıkamasak bile daha dirençli bir oyun çıkar bizim takımdan. Ayrıca ligde de kötüyüz. Tamam Schalke'yi yenemiyoruz da Erzurum'u Arena'da zar zor yeniyoruz. Bu kadar kötü olmak anlaşılır değil. Yazın ne yaptı bu takım anlamıyorum. Terim Real'den 6 yemişti 3. gidişinden önce ama o sezon o maçta dahi ortada bir oyun vardı. Bu sene felaket durumda.

Yav şelkenin tdsine ne istersin diye sorsan selçuk oyuna girsin daha da bişey istemem der biz gidiyoruz bu herifi oyuna alıyoruz

Daha gecen sezon takimda en iyi performans gosteren Rodrigues ken bunu demen mantikli gelmiyor bana. Rodrigues CL seviyesine yetersiz gelebilir ama ligimiz icin gayet yeterli bir oyuncudur. Zaten bu takim genel olarak kalitesiz ve CL icin yetersiz suan. Bunu bir iki oyuncu uzerinden yorumlaman dogru degildir. Rodrigues'in gecen sezon yaptiklari ortada.
Ben Rodrigues'i geçen sezonda beğenmiyordum

Oyuncu degisiklikleri yapmasaydi Terim herhalde halen - cokta etkili olmasada - hucumlar gelistiriyorduk suan, en azindan ne oynadigimiz belli idi.

Yani oyuncu degisiklikleri skoru degistirme amaciyla mi, oyunu sogutma amaciyla yapildi anlamadim.

Bu takımdan cacığa hıyar bile olmaz.

Adam değiştiriyorsun soktuğun adam değil Selçuk. Diğeri Muğdat.

Hoca da beynen bitmiş.

Sıkıntı bizim burada ne işimiz var hangi beklenti içindeyiz

Fatih Terim karşıtlarını sindiremeyeceksiniz lan, istemiyoruz olm işte istemiyoruz. Yaptığı her yanlışa kılıf buluyorsunuz, siz Galatasaraylı mısınız lan ?
konuş dostum ilah mı bu adam eleştirilemez mi, bu sezon gerçekten kötü kararlar veriyor,ölmüş selçugu her maç oyuna alması bile gitmesi gerektiğinii gösteriyor...

Geri
Üst Alt