- 13 Ekim 2014
- 108.594
- 58.321
- 4.588
linnes'e de yazikOzan icin izlerim
Bir tek bu cocuk hak ediyor izlenmeyi
O degil adamlar gol atma özürlü cikti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
linnes'e de yazikOzan icin izlerim
Bir tek bu cocuk hak ediyor izlenmeyi
schalke penalti atti .
Evinde hannoveryi sadece penalti ile yenmek rezalettir

ulan ne pis agiz var lan bende. Mod oldugumdan beri iyi dedigim 5 dk yasamiyor öahsuödhaöudhasHannover atti
ve Schalke yine öne gecti haydaaa
schalke penalti atti .
Evinde hannoveryi sadece penalti ile yenmek rezalettir
tuhaf mac olacak. Bir sey demek zor . Iyi formda olsak yeneriz de, yok isik yok. Les hannover'ya dis gösteremiyorlar. Belki'de CL i salip lige de konsantre olabilirlericimizden gecerek telafi ederler
tuhaf mac olacak. Bir sey demek zor . Iyi formda olsak yeneriz de, yok isik yok. Les hannover'ya dis gösteremiyorlar. Belki'de CL i salip lige de konsantre olabilirler
öyle oynamak icin Fernando lazim iste. Adam insallah düzelir saliya kadar.su port maci gibi olursa bunlari indirebiliriz. kontraya daha musait bir ekibiz. eger acik oynarsak ttdeki mac gibi elimize kondurabilirler
Salı maçlarını şifresiz yayınlama zorunluluğu kalktı vereceklerini sanmam.bein haber verecek mi bu tek taraflı top gösterisini
Gecenin 11 inde kahveye rencide edildiğimizi görmeye gidemem o vakit üstadSalı maçlarını şifresiz yayınlama zorunluluğu kalktı vereceklerini sanmam.
ben stad'da canli canli boruyu izleyecegim... Ilk defa bir CL macina gidiyorum orada'da takim döküldüGecenin 11 inde kahveye rencide edildiğimizi görmeye gidemem o vakit üstad
ben stad'da canli canli boruyu izleyecegim... Ilk defa bir CL macina gidiyorum orada'da takim döküldü