ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Sen economy mi yoksa business mi uçuyorsun.

sent via GSC

En ucuz bilet ne zamansa o sekilde ucarim , bicimsiz saatlerde bos ucaklarla gider gelirim , 3 lu koltuk bulur kendime yatak yapar giderim 90%

Hayatimda yurt ici dahil business ucmadim , first class i olan ucaga bile binmedim hatta gormedim

Kadıköy'de var sistemi tam ne hikmetse başakşehir'in gol attığı dakikada bozuldu. Başakşehir'in buz gibi golünü yiyip iki puanını gasp ettiler.

Hakem işine çok takilmadan devam ettiler dört puan farkı attılar ikinciye.

Bizim de yavaştan diğer maçlara konsantre olmamız lazım

Kadikoy ve var sisteminin basaksehirin bu baslikta isi nedir anlayamadim

Yani onu götüreceklerine beni götürselerdi Almanyaya takımla. En azından iyi Galatasaraylıyım.Hasan şaş gibi motive ederdim milleti.
bizi kadroya alsaydi hoca. Hem para istemem, hemde maci en güzel yerden izlerdim

En ucuz bilet ne zamansa o sekilde ucarim , bicimsiz saatlerde bos ucaklarla gider gelirim , 3 lu koltuk bulur kendime yatak yapar giderim 90%

Hayatimda yurt ici dahil business ucmadim , first class i olan ucaga bile binmedim hatta gormedim
Şaşırttın açıkçası.

sent via GSC

GiddyCharmingBellfrog-max-1mb.gif
Imkanı yok.
Defansta Serdar oynayacak.
Ama ne olur Ömer oynamasın.
Boş kalsın sol kanat ama Ömer oynamasın.

Linnes sola lütfen.

Gscimbom Mobile

Yenileceğiz ama öyle fark falan yemeyiz 2-0 1-0 gibi bir skor bekliyorum. Schalke büyük hata yapmazsa gol atabilecğeimizi zannetmiyorum.

kontra oynayacağımız için ozan yerine bence maicon oynamalı. +tecrübe faktörü. gol atma ihtimali de daha çok

Mariano sağda Linnes solda
Sinan forvette
Maicon ve Serdar tandemde

Olmalı diye düşünmekteyim, 3 maçtır penaltılarla uğraşıyoruz daha tecrübeli isimler lazım. Özellikle Ömerle bitmez bu maç

Adamlar ne güzel paylasim yapiyorlar.

Insallah bizim aptallar tribünde+ stad disinda problem cikarmazlar

Adamlar ne güzel paylasim yapiyorlar.

Insallah bizim aptallar tribünde+ stad disinda problem cikarmazlar

2008de herta macında alamancı gurbetçi vatandaşlarımızın performansı çok iyiydi özellikle son dakikalarda herta ile kafa buldukları anlar çok müthişti.
birde juve maçı vardırki orada efsanelerdi. dahada eski olaylar var tabii ama yakın tarihde ılk akla gelenler

Bu maçla ilgili bir gram ümidim yok. Mağlubiyet kaçınılmaz gibi. Umarım futbolcular teknik heyet nasıl futbol oynanması gerektiği görüp gelirler.

Geri
Üst Alt