ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Şu yenildiğimiz takım öbür turda folluk olacak o kadar bitik bir takıma yenildik.Çünkü biz berbat durumdayız.Takımda oyuncuların ayakta duracak halleri yok.Ruhsuz haysiyetsiz adamlar.Ocak ayında 6 7 tane oyuncu ile yolları ayırıp yerine de 4 tane filan nokta transfer yapmazsak lig de gitti.Apo hadi çık fış fış la takımı şimdi hıyarto.

Bu Schalkeyi varya kalbur üstü bir takım 5'lik yapar son 16'da

Ikinci yarinin ilk 3 dakikasini kacirdim. Lines sakatlandi mi Omer ne bok yemeye girdi oyuna Omer oynamaya basladigindan beri hersey kotu gidiyor ne cenabet bi adam bu be

Anlamıyorum herkes hocaya Sinan tercihinde kızıyor zaten orda herkes haklı ok. Ama gerisi yönetim ve futbolcular neden Fatih hocadan nefret ediyorsunuz ? Abicim sizin amacınız ne?

Çok şükür işkence bitti.

Böyle takımın Allah belasını versin diyecek bir şey yok. Tamam santrafor yok, stoper yok, kadro kalitesi ve derinliği iyi değil eyvallah. Amma ve lakin şu rezilliğin izahı yok. Takımda en ufak bir ışık yok. Fatih Hoca da hem takımı hem de kendini sorgulamalı. Fatih Terim'in takımları kötü oynasa da en azından mücadele ederdi. Şu an o da yok. Takım fizik olarak mental olarak yerlerde sürünüyor. Biz bu halde Ocak ayını getiremeyiz. Bu sene gitti gibi artık.

Bunu söyleyeceğimi tahmin etmezdim lakin söylemem gerekiyor; Muslera da artık miadını doldurmuş sanırım.

selçuk-muğdat tan medet umduğumuz maç. yemin ederim zorunluluktan kewell defanstayken savunma daha iyiydi.

düşünün terimle bu haldeyiz terim olmasa bok çukurundan hic cıkma umuda da olmaz fener gibi bisey oluruz

Fatih Hoca Peygamber mi?
başlığımı hangi terimsporlu admin kapattı?..... sosyal medya ekibinden yoksa. Varsa biz de senin gibi terimsporlu olalım. Galatasaray ne ki ..... Kulübü terim'e yapın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bazıları hala hayal aleminde yaşıyor. Şu futbolla süper ligi geç ptt ligini bile zar zor ilk 3te bitirir

Geçen sene iyi bir takım olduğunu söylemedim ki. Bana göre bir 10 numara forvet - stoper ve yedek sol bek lazımdı takıma. Hatta Rodriguez gitse yerinede kanat. Ki feguli Sinan tercihinde hocaya en çok kızan benim. Ama 3 tane istediği futbolcuyu almayıp 3 mevkiyi Allah'a emanet bırakan yönetim değil mi şimdi suçlu? Hoca diyosunuzda. Hocanın elinden ne gelecek anlamadım. 3 mevki bostu bugün. Yani nasıl goremiyosunuz anlamıyorum. Ben hata varsa Sinan hatadır diyorum. Ama öyle bir hata ki yerini dolduracak bir forvet yokki.
kosmuyor dedigin takim tudorlu sene basida hocayla seson ortasida gayet kostu oynadi. Hatayi yanlis yerde ariyorsunuz oyuncular sucsuz diyen yok gel gelelim en az oyuncular kadar suclu bir hoca vr bir gonetim var. Kimse ak kasik degil kimseyi savunmaya gerek yok.

Bak ne diyorum su macin en iyisi 2000 dogumlu ozansa ve yedekte 1 tane bile genc olmayip sezon basindan beri durum ayni ise ve bu cocuklarin 1 senelik maasini macta prim olarak alan bir herifi surekli ilk hamle olarak oyuna alip takim her seferinde daha kotu durumda oluyorsa oturup hocanin hatali oldugunu kabul etmek zorundayiz.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu yenildiğimiz takım öbür turda folluk olacak o kadar bitik bir takıma yenildik.Çünkü biz berbat durumdayız.Takımda oyuncuların ayakta duracak halleri yok.Ruhsuz haysiyetsiz adamlar.Ocak ayında 6 7 tane oyuncu ile yolları ayırıp yerine de 4 tane filan nokta transfer yapmazsak lig de gitti.Apo hadi çık fış fış la takımı şimdi hıyarto.

schalkeyi küçümsemeyin, porto deplasmanında kazanabilecek güçleri var, ki muhtemelen de kazanırlar

Geri
Üst Alt