Yav her maç bu Eren dingiline niye katlanmak zorundayız?Koy kardeşim altyapıdan bir oyuncu oynasın.Altyapıdan gelecek oyuncu ne kadar kötü oynayabilirki?Eren zaten hiçbir şey yapmıyor.Bu arada paragöz Gomis'i gönderip yerine forvet alamayan beceriksiz yönetimede saygılarımı sunuyorum tüm sülalerine.

Eski fatih hoca olsa ilk yarıda söver sayar 2 tane oyuncuyu değiştirir takımı ateşlerdi. Ama göreceğiz yine bişey yokmuş gibi çıkarlar.

Uefaya devam edelim diyenlerin hayal dunyasindan isterim UEFA kupasinda napacak bu kadro orda paspas edecekler olan takıma olacak
Mutlaka tamamen elenmeliyiz

Forvetsiz çıkarım bu Eren'i oynatmam yemin ediyorum. Adama sihirli bişey olacak top oynayacak sanki bir anda. Takımın en iyi oyuncusu da yine yedek. Yedeğe de Yunus alınmamış 2 stoper almış, vallahi neresine gülsem bilmiyorum. Taraftar Eren'i kucaklara alsın eleştirmesin saniyesinde keser, adam gerçekten anormal bir insan.

Bu takım sizin eseriniz abdurrahim & cengiz

Eren'i bize Galatasaray'ın 1.golcüsü olarak izleten sizsiniz
Bu takımın kac mactır gol yollarında kısır olmasının sebebi sizsiniz
Bu takımın sampiyonlar liginden elenmesinin sebebi sizsiniz

Öyle gevsek gevsek kurada sırıtmakla olmuyo bu isler. 1 sezonun ağzına sıctınız beceriksizliğiniz ile

Fatih terim takima onlem aldirmiyor.

Adamlar 4kere sut atti be adam

Kameralara poz vericegine takimla ilgilen

Şu eren denilen embesil yerine genç forvet filan yokmu bizde ..k.Hayalet gibi şerefsiz herif.Takımın kötü oynamasının baş nedenlerinden biri bu öküz.Feghouli bu takımda her şekilde oynar bu arada.Aklı ile oynayan bir adam.Japon hariç alayımız gerizekalı şuanda.

Ulan Real maçında top adama çarpar köşeye değil tam tersi kalecinin üstüne gider. Neyle sınanıyoruz yarebbi.

Ben kufur etmekten adminler beni banlamaktan bikmadilar sizi seviyorum adminler. Bu sefer bu yonetime bu takima kufur etmicem mac oncesi sakinlestirici aldim rahatim

Geri
Üst Alt