Bu maç niye 9 da ya.Ne güzel uzun zamandır maç falan izlemiyordum. Yine izledim 45 dk da sinirim tepeme çıktı. Terim de geçsin aynanın karşısına sorgulasın artık kendini.1 sene olacak takım bir b.k oynamıyor ve inatla aynı rezil adamlaara şans veriyor.

Şu eren denilen embesil yerine genç forvet filan yokmu bizde ..k.Hayalet gibi şerefsiz herif.Takımın kötü oynamasının baş nedenlerinden biri bu öküz.Feghouli bu takımda her şekilde oynar bu arada.Aklı ile oynayan bir adam.Japon hariç alayımız gerizekalı şuanda.
Yav gomisi gönderdin, erenden başka elinde forvet yok. Genç menç altyapı falanda yok. Bu nası iş yav, elalem 3 forveti kötü diye güven diye bir genç çıkarıp oynatıyor. Hiçmi genç forvet yok altyapıda maltyapıda bu nasıl kadro planlaması yav.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bir de şu garip goller yeme alışkanlığımızı bırakmamız gerek. nasıl oluyorsa her maç gol yemeyi başarıyoruz yahu çemişkezekspor bile gelsin biz yine napar eder gol yeriz

Bu takımda oyuna akıl koyan Mariano, Fernando bitirildi, hücum aklı Feghouli mobbing altında, goller kralı peşkeş çekildi. Ndiaye, Garry neden oynayamıyor sorusuna bir de böyle bakın!

Ben hala yenilmeyeceğimizi düşünüyorum, bakalım.

UEFA kupasi ve 7 sampiyonlugu rezalet diye adlandiran bu sahisa sövmek serbest olsun
Benimde aklıma hep 5- 6 yedigimiz
Ligi 9.10 sirada bitirdiğimiz zamanlar geliyor.
O şampiyonlukların yarısı hagi ve popescuya
Diger yarısı da aysal başkanın kurduğu kadroya yazar.

Takım çok kötü oynamadı, üçüncü bölgeye deplasman olmasına rağmen fena gelmedik kaç kere ama işte Eren, Rodriguez ve Onyekuru sağolsunlar batırdılar.

Rodriguese korneri vermişler adam tüm kornerleri ön direğe attı gelde çıldırma ya

Garry zamlı sözleşmeyi kaptığından beri bir şey yapmıyor. Rezil herif.

Geri
Üst Alt