Allah askina
Su az onceki kalenin onundeki pozisyonda once garrynin vurusune bak, sonra henrynin vurmaya calisip ayak kafa karisik vurusu
Ikisi birbirinden beceriksiz, arkadas vur disari ciksin ama su topa bir vur ya

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Görün artık. Herşeyi hakemlere yükleyerek bir yere varamayız. Takım en son ne zaman iyi oynadı hatırlamıyorum. Terim ve yönetim başarısızlıklarını tff ve hakemlere yüklemeye çalışıyor

Terime fatura kesmeye cakisanlarin yeri tüpçünün yanıdır.

Gecen sene o olmasa nah sampiyon olurduk.

müthis zamanlama adminden, ama futbol oynamiyoruz zaten

Bence fatih terim bu taraftari hak etmiyor.

Hic calismiyorlar yan gel yat

Hoca ndiaye'nin yüzüne bakmadı.
Gercekten bu takıma hic desteğe filan gidilmesin
Bunların götü acayip kalkmıs taraftardan fena sımartıldı bunlar

Al selcuk u aldi simdi

Ya arkadaslar , tamam yonetim kadroyu eksik birakti , kurullar aleyhimizde , var iyi calismiyor

Hadi oyuncular da hirs koyamiyor

Ama camiada (taraftar , yonetim ya da teknik ekipteki digerleri dahil) kimse bu terimi elestiremedikce bizden bir yol olmaz

Kimse kusura bakmasin ama sezon basindan beri rezil haldeyiz kondusyon , konsantrasyon

Hakli haksiz 10 mac ceza aliyor , kadro ve oyuncu degisiklikleri pert

Bu kadar kredi muhabbeti yeter , butun olan bitenler sayesinde terim yine elestirilmeden yirtiyor ve bu acikcasi adaletsiz bir sey

Bir yere kadar tamamdi ama artik yeter yani

4-0 biter sonuncu oluruz. Forvet alınmamasında kimin sorumluluğu varsa Allah bin belasını versin.

Terimin prensi selçukta girdi oyuna şimdi maçı çevirmenin tam zamanı!
Birde yarın maç başını cebe indirdikmi tadından yenmez.

Uyu ey taraftar uyu.
Aglak şenol bile maçlarda 2 -3 tane genç oynatıp sonuç alıyor.
Bizimki kadayıf olmuş topcular ile oynayıp fahiş paralar ile sözleşmelerini uzatmaya devam ediyor.

Geçen sezona göre bırakın ileri gitmeyi, yerinde sayan bir oyuncumuz bile yok. Herkes kondisyon, form, mentalite olarak geride.

İşin kötüsü yarım saatten fazla kalan sürede berbat bir takıma karşı geri dönüş yapabiliriz umudu yaşatmıyor adamlar. O kadar reziller.

Al selcuk u aldi simdi

Ya arkadaslar , tamam yonetim kadroyu eksik birakti , kurullar aleyhimizde , var iyi calismiyor

Hadi oyuncular da hirs koyamiyor

Ama camiada (taraftar , yonetim ya da teknik ekipteki digerleri dahil) kimse bu terimi elestiremedikce bizden bir yol olmaz

Kimse kusura bakmasin ama sezon basindan beri rezil haldeyiz kondusyon , konsantrasyon

Hakli haksiz 10 mac ceza aliyor , kadro ve oyuncu degisiklikleri pert

Bu kadar kredi muhabbeti yeter , butun olan bitenler sayesinde terim yine elestirilmeden yirtiyor ve bu acikcasi adaletsiz bir sey

Bir yere kadar tamamdi ama artik yeter yani

Bu kadar kredi derken 5 ay evvel kim sampiyon olmustu ?

Geri
Üst Alt