- 8 Temmuz 2015
- 35.945
- 70.875
- 3.893
Başarılarının devamını dilerim ilgili husustaÇok iyi geçti, 45 dakika kahve eşliğinde güzel bir bağğyan ile hasbıhal ettik.
Beklentim yok, hayra alamet bir gelişme muhtemelen kazanacağız![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başarılarının devamını dilerim ilgili husustaÇok iyi geçti, 45 dakika kahve eşliğinde güzel bir bağğyan ile hasbıhal ettik.
Maçın başlamasını bekliyoruz
![]()
sent via GSC
Valla dün yazdım benim deneyimim yok bu konuda yazılanlar ölçüsünde bilgim var, hiç anlatıldığı gibi olmadı. Şaka yapmıyorum haza hanımefendi bir insan yani, gayet güncel siyasi konuları takip eden gayet eğitimli ve normal bir insan. Ya ben çok aşırı şanslıyım bana normal insan denk geldi ya da millet abartıyor bilemedim.
kardeş naptın o çay soğur 2 saat var daha

Valla dün yazdım benim deneyimim yok bu konuda yazılanlar ölçüsünde bilgim var, hiç anlatıldığı gibi olmadı. Şaka yapmıyorum haza hanımefendi bir insan yani, gayet güncel siyasi konuları takip eden gayet eğitimli ve normal bir insan. Ya ben çok aşırı şanslıyım bana normal insan denk geldi ya da millet abartıyor bilemedim.
Bence sen sanslisin. Ya da ben sanssizim bilemedim simdiye kadar kafama denk birine denk gelmedim diyebilirim![]()
MK abimden öğrendi meteoroloji ve coğrafya bilgileriyle genç hanımefendilerin gönlünü kazanıyormuş kulislerde öyle söylentiler varBence sen sanslisin. Ya da ben sanssizim bilemedim simdiye kadar kafama denk birine denk gelmedim diyebilirim![]()
mehmet abi şanslı
buraya yazmaya utanacağım seyler var.
internette akıllısına normaline denk gelmek çok çok zor

MK abine bir sana iki derdim ama Mehmetler birliğinin önemli bir üyesi olduğundan ve sevdiğimden dolayı MK abine bir ile sınırlı tutuyorum.MK abimden öğrendi meteoroloji ve coğrafya bilgileriyle genç hanımefendilerin gönlünü kazanıyormuş kulislerde öyle söylentiler var
Yazin Türkiye ye geldigimde bi bakayim dedim merakimdan, Eskisehir deyken denedim Almanca yazan profili görünce telefonumu susturmadilar tinder da.
Ailemle degil de tek gezseydim muhtemelen Eskisehir ile ilgili degisik anilarim olacakti![]()
MK abine bir sana iki derdim ama Mehmetler birliğinin önemli bir üyesi olduğundan ve sevdiğimden dolayı MK abine bir ile sınırlı tutuyorum.![]()
akıllı olanın zaten tinderde işi yokmehmet abi şanslı
buraya yazmaya utanacağım seyler var.
internette akıllısına normaline denk gelmek çok çok zor
yağmur yok çok soğuk da sayılmazİstanbulda hava nasıl ?
Tüh yağmur- çamur olaydı da bizim kale önünü mini traktör ile küreseydikyağmur yok çok soğuk da sayılmaz
Çok iyi geçti, 45 dakika kahve eşliğinde güzel bir bağğyan ile hasbıhal ettik.
Şöyle pencereden kafamı dışarı çıkardım ağaçların dalları sallanmıyor rüzgar yok diyebiliriz, şu sıralar yağışta yok ama yağabilir heranİstanbulda hava nasıl ?
Tüh yağmur- çamur olaydı da Porto tarafını mini traktör ile küreseydik![]()