ŞL 18/19 D Grubu M:6 | Galatasaray 2-3 Porto | MS | 11 Aralık | beIN Sports

Maçın başlamasını bekliyoruz

4e82185ad27cd720bd7c76b9400b301b.jpg

sent via GSC

kardeş naptın o çay soğur 2 saat var daha

Valla dün yazdım benim deneyimim yok bu konuda yazılanlar ölçüsünde bilgim var, hiç anlatıldığı gibi olmadı. Şaka yapmıyorum haza hanımefendi bir insan yani, gayet güncel siyasi konuları takip eden gayet eğitimli ve normal bir insan. Ya ben çok aşırı şanslıyım bana normal insan denk geldi ya da millet abartıyor bilemedim.

Bence sen sanslisin. Ya da ben sanssizim bilemedim simdiye kadar kafama denk birine denk gelmedim diyebilirim :D

Valla dün yazdım benim deneyimim yok bu konuda yazılanlar ölçüsünde bilgim var, hiç anlatıldığı gibi olmadı. Şaka yapmıyorum haza hanımefendi bir insan yani, gayet güncel siyasi konuları takip eden gayet eğitimli ve normal bir insan. Ya ben çok aşırı şanslıyım bana normal insan denk geldi ya da millet abartıyor bilemedim.

Bence sen sanslisin. Ya da ben sanssizim bilemedim simdiye kadar kafama denk birine denk gelmedim diyebilirim :D

mehmet abi şanslı
buraya yazmaya utanacağım seyler var.
internette akıllısına normaline denk gelmek çok çok zor

MK abimden öğrendi meteoroloji ve coğrafya bilgileriyle genç hanımefendilerin gönlünü kazanıyormuş kulislerde öyle söylentiler var

mehmet abi şanslı
buraya yazmaya utanacağım seyler var.
internette akıllısına normaline denk gelmek çok çok zor

Yazin Türkiye ye geldigimde bi bakayim dedim merakimdan, Eskisehir deyken denedim Almanca yazan profili görünce telefonumu susturmadilar tinder da.

Ailemle degil de tek gezseydim muhtemelen Eskisehir ile ilgili degisik anilarim olacakti :asd:

MK abimden öğrendi meteoroloji ve coğrafya bilgileriyle genç hanımefendilerin gönlünü kazanıyormuş kulislerde öyle söylentiler var
MK abine bir sana iki derdim ama Mehmetler birliğinin önemli bir üyesi olduğundan ve sevdiğimden dolayı MK abine bir ile sınırlı tutuyorum. :D

Rize baskanina gönderme yapmis Mistik baskan.

Geri
Üst Alt