Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 32.936
- 21.928
- 2.783
Forum milenyum cocuklariyla bitecek suphe yok ki biz forumun son neferleriyiz, demirbaslariyiz.97-96 nesli bu forumun geleceği diyorum katılır mısın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum milenyum cocuklariyla bitecek suphe yok ki biz forumun son neferleriyiz, demirbaslariyiz.97-96 nesli bu forumun geleceği diyorum katılır mısın?
Bir gün tanışma şerefine nail olursam Yiğit'le selfie çekip atarım sana reisYiğit bir fenomendir. Çok mutlu olurum.
Forum milenyum cocuklariyla bitecek suphe yok ki biz forumun son neferleriyiz, demirbaslariyiz.
dogru murhan tinder indirmedi ama avro 7 lirayken antalyada avroları rus kızlarla ezdiSanirim tekrardan murhanizm konusunu uplama zamani geldi.
Murhan kadinlarin pesinden kosmaz, kadinlar Murhan'in merhametini kazanmak icin kendi aralarinda savas verirler.
Bu şeyleri başkası yapsa gülmüyorum ama sen yapınca niyeyse tebessüm ettiriyor enteresan 1 durum
milenyum cocuklarinin tæ@Uğur Bulut milenyum cocuklarına laf atıyorlar
adamın awatarında yılmaz erdogan var ondan oabilirBu şeyleri başkası yapsa gülmüyorum ama sen yapınca niyeyse tebessüm ettiriyor enteresan 1 durum![]()
X kuşağı olarak foruma devam sağlayacağız değil mimilenyum cocuklarinin tæ
Biz ihtiyarladık artık bizden fayda gelmez yani, hmmm.97-96 nesli bu forumun geleceği diyorum katılır mısın?
Umarım üçün birini almayız renktaş.Maç 3-1 bizim hadi hayırlı olsun.
80 ve sonrası db'in ve yöneticelerin sırtında kanbur maleseffBiz ihtiyarladık artık bizden fayda gelmez yani, hmmm.
dogru murhan tinder indirmedi ama avro 7 lirayken antalyada avroları rus kızlarla ezdi
Hocanın gazı kaçmış, maç öncesi basın toplantısında böyle demiyordu. Bizi de manyak etti yükselip yükselip çakılıyoruz, bipolar olacaz bu gidişle.Fatih Terim: "Gecenin sonunda UEFA'ya giden taraf olmak hepimizin isteği. Nasıl olursa olsun, UEFA'ya gidelim. İstediğimiz yer, layık olduğumuz yer, kıymetini bildiğimiz yer olan Avrupa sahnesinde hiç olmazsa devam ederiz."
Kill him GSC ihtiyarlar derneği.80 ve sonrası db'in ve yöneticelerin sırtında kanbur maleseff