Bu forumda tahmin işini en yüksek yüzde ile yapan benim. Bu konuda kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum.
Itirazim var hakim bey.
Forum tarihinin acik ara en iyi tahmincisi yaklasik 10 tane degisik kisilige sahip olan U.G. adli kardesimizdi.
Bu forumda tahmin işini en yüksek yüzde ile yapan benim. Bu konuda kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum.
Üstad, iddia makamı Serkan olmasa pek de haksız değil derdim aslında.Mentionlar gelmiyor sen olmasan haberim olmayacaktı.![]()
Onun yüzünden adım uğursuza çıktı, işin kötüsü o kadar çok tekrarladı ki bende inanmaya başladım.
Üstad, iddia makamı Serkan olmasa pek de haksız değil derdim aslında.
Nasıl yav bana geliyor abi? Atar mısın bi mention.Mentionlar gelmiyor sen olmasan haberim olmayacaktı.
Onun yüzünden adım uğursuza çıktı, işin kötüsü o kadar çok tekrarladı ki bende inanmaya başladım.
U.G. mi?Itirazim var hakim bey.
Forum tarihinin acik ara en iyi tahmincisi yaklasik 10 tane degisik kisilige sahip olan U.G. adli kardesimizdi.
@Mahir Koç beyefendi yardımcı olacaktır.Şifreyi babama verdim maçı babamlar izleyecek ben ortada kaldıö p.ç gibi... TFF'yi protesto diye bein'i iptal etti giren döndü dolaştı bize girdi yine bu nasıl iştir yav.
Kendi s.kimizi kendimiz kesecez anlaşılan.Schalke yedek agirlikli kadroyla cikmis Loko macina.
![]()
Itirazim var hakim bey.
Gelmedi Allah Allah. Bakalım bi sonra.
Şifreyi babama verdim maçı babamlar izleyecek ben ortada kaldıö p.ç gibi... TFF'yi protesto diye bein'i iptal etti giren döndü dolaştı bize girdi yine bu nasıl iştir yav.

Göbek ben de var, yardımcı olabilirim.Kendi s.kimizi kendimiz kesecez anlaşılan.
Edit: Göbekti lan o göbek.
Azeri kardeşlerimiz candırŞifreyi babama verdim maçı babamlar izleyecek ben ortada kaldıö p.ç gibi... TFF'yi protesto diye bein'i iptal etti giren döndü dolaştı bize girdi yine bu nasıl iştir yav.