ŞL 18/19 D Grubu M:6 | Galatasaray 2-3 Porto | MS | 11 Aralık | beIN Sports

Portolu oyuncular biliyo ki 2 kere gelirlerse istediklerini alırlar.
Kasmıyo adamlar cok rahatlar

Gomis'in ahi bunlar. 29 gol atmis golcunun gitmesine bu kadar kolay goz yumarsan cezasini cekersin.

Ozan'a laf edenler var yav inanılmaz gerçekten. Bu çocuk 18 yaşında 18. Hatalar yapması ve böyle darma dağınık bi takımda kötü oynaması normal olan zaten. Ama kendisi kaç maçtır çok iyi oynayan tek kişi belki de tecrübesizliğine rağmen. Savunmada takımı ayakta tutan kişi oldu defalarca. Buna rağmen hata yaptığında gelip sallayanlara insaf diyorum..

Buraktan nefret ederim ama o olsa çatır çutur atardı bunları. Bu beceriksizlerle hiç birşey yapamayız Gomis'in in değeri anlaşıldı. Cikdirmamak elde değil

Maçın en iyi adamı FT nin aylardır oynatmadığı Fegouli.. Guler misin, aglar mısın???

Bu eren lewandowski ayarında değil miydi, formsuz sanırım...

aynen yönetime ders vermek icin Eren her mac 90 dk oynuyor, maclar önemli degil zaten

bu mac hoca hersey dogru yapti. Bu kadar kacirmamiz becereksizlerden dolayi. Hoca en son sucludur

Feghouli yapacağınız işi seveyim diyerek vurdu adam haklı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1544559558434.webp

Erern attı goooollll!!

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezon başlamadan bitti zaten ama biz başarıya alışık olduğumuz için bir umut takımın başarılı olmasını istiyoruz. Ben kendimi sezon başı başarısızlığa hazırlamıştım aslında. Tabi Gomis'i satıp en azından 2 forvet almış olsaydık şu an bu kalitesiz kadro ile çok daha iyi durumda olurduk. Takımın iyi bir forvetin olması çok önemli geçen sezon Gomis olmasaydı asla şampiyon olamazdık

Geri
Üst Alt