ŞL 18/19 Son 16 M:2 | Real Madrid 1-4 Ajax | MS | 5 Mart

Kimin turu geçeceğinden öte Ajax'ın oyununa bakın.

Bu takım turu geçmese de taraftarlarını her hafta ekrana kilitler.

Futbolda kazanamak mutlaka çok güzel de ama kazanamadığın zaman da keyif alacağın birşey olması lazım sahada.

Hakikaten yav. Şimdi şu takım elense bile taraftar olarak gidip takımı karşılayasım gelir. Adamlar elinden geleni yaptı, muazzam futbol izlettiler dünyanın en zor deplasmanından birinde derim.

İlk maçta da çok iyi top oynamışlardı. Ajax'ın hocası gibi yeni nesil hocaların karşısında maalesef bizimki gibilerin şansı kalmadı pek. Şu Ajax bize gelse ne hale sokardı bilemiyorum.
benficanin yeni yetme acemi hocasina bile capimiz yetmediyse bunlar 6-7 fln atardi sanirim

kendi sahamizda daha kötü skor alirdik

saçmalamışsın. Real'in elinde bu kupa kalması kupayı alacağı alması anlamına gelmez. İlk maç Ajax gayet iyiydi. Galibiyeti hak ettiler ama tecrübesiz kaldılar. Real Madrid'de Ramos yok. Ramos yokken ciddi sıkıntı yaşıyor RMadrid. Geçen seneki Juventus maçında da yoktu ve neredeyse 3-0'dan turu verecekti Madrid.
Keske bir istatistik olsa fakat belki de Ramos'un olmadigi tum maclari kaybettiler

Dortmund maçını izliyorum tabiki de.

Maç 40 dakika tek kale oynandı.
Tottenham kalecisi gününde ve götze iyi olmadığı gibi Dortmund son vuruşlarda beceri gösteremedi pek.

Ajaxın 10 numarası ikinci golde ne etmiş yuhh....

Zidane Junior?
Affedersin ama kız kılıklı Gotze oynuyorsa hakettiyor Dortmund bunlari

Ayrıca Real maçı varken o maç izlenmez

Avrupa'daki futbolun seviyesiyle bizim oynadığımız oyunun seviyesi arasındaki fark çok açıldı.

Benfica önemli değil en azından Akhisar'a filan içerde böyle oynayalım.

Kale arkasındaki (Ajax GK) beyazlık niye stadın öteki taraflarında yok ?

Bizim takımda böyle topu kontrol etmeden tek top oynayan oyuncu da yok

Bende diyorum Real niye bu kadar Fair Play oynuyor ...Ramos yokmuş :D

Adami, 10 miljon euroya almislar Tadic'i biz o parayi diagneye gomduk. Ustune Tadic'i 20m geri satarlar.

Yonetime gel.

Geri
Üst Alt